radyo
radyo

EKONOMİ

ANKARA'DA HALK OTOBÜSLERİ KONTAK KAPATTI. YA KOCAELİ'DE?

Ankara'da özel halk otobüsleri akaryakıt fiyatları sebebiyle seferlerini durdurdu! Mansur Yavaş olayla ilgili konuştu: Karşılamamız mümkün değil.

9 Mart 2022 Saat: 23:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 499 kez okunmuştur

ANKARADA HALK OTOBÜSLERİ KONTAK KAPATTI. YA KOCAELİDE?
ANKARA'DA HALK OTOBÜSLERİ KONTAK KAPATTI. YA KOCAELİ'DE?

Ankara'da Özel Halk Otobüsleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinden binişlerin 8 TL olmasını istediler. Başkan Mansur Yavaş bir video yayınlayarak. Halk Otobüslerinin binişlerin 8 TL olmasını talep ettiklerini ancak bunu belediye olarak akbul etmediklerini, bu durumda Özel Halk Otobüslerinin kontak kapatacağını ve Belediye Otobüslerinin mağduriyet yaşanmaması için daha fazla çalışacağını, vatandaşların mümkünse kendi özel araçlarıyla işlerine gitmesini istedi. 

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ise gazetemize bir açıklamada bulunarak, Büyükşehir Belediyesinden %50 zam istediklerini, ancak halen bir dönüş olmadığını, en kısa zamanda Genel Sekreter ile görüşmeye çalaışacaklarını söyledi ve ekledi. Biz bugüne kadar hiçbir zaman ne belediyemizi ne vatandaşımızı kontak kapatma şeklinde tehdit etmedik. Böyle bir düşünceye de hiç girmedik. 

Pandemi süresince, 2 yıl boyunca hep zarar eden Kocaeli'li Halk Otobüsçüler şu anda da zarar ediyorlar.

Ancak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Halk Otobüsleri sahiplerinin zarar etmemesi için gerekli müdahaleyi yapacağına inancımız tamdır.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑