radyo
radyo

EKONOMİ

BURÇİN ŞAHİN'DEN ÜLKE EKONOMİSİNE BİR KATKI DAHA

İlimizin tanınmış işadamların Burçin Şahin bir başarıya daha imza attı. Türkiye'nin ilk ve tek natural kedi kumunu üreten Burçin Şahin dünyaca ünlü birçok markaya üretim yapmaya başladı.

30 Eylül 2020 Saat: 18:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 754 kez okunmuştur

BURÇİN ŞAHİNDEN ÜLKE EKONOMİSİNE BİR KATKI DAHA
BURÇİN ŞAHİN'DEN ÜLKE EKONOMİSİNE BİR KATKI DAHA

İlimizin tanınmış işadamların Burçin Şahin bir başarıya daha imza attı.

 

Türkiye'nin ilk ve tek natural kedi kumunu üreten Burçin Şahin dünyaca ünlü birçok markaya üretim yapmaya başladı.

 

Kedilerin ve kedi sahiplerinin en büyük sorunu olan kedi kumları, çok büyük problemlere yol açıyordu. Bununla ilgili yeni ve eşsiz bir kum üreten Burçin Şahin, kedilerin ve kedi sahiplerinin daha sağlıklı ve mutlu olmasını sağladı.

 

Burçin Şahin'in ürettiği kedi kumu, çağımızın en büyük sorunu olan doğanın katledilmesi ve çöplerin doğamızı kirletmesine çözüm getirdiği gibi, ağaç atığı olan talaştan üretilerek, enerji harcamadan, doğadaki hiçbir şeyi tüketmeden, ağaç katliamı yapmadan üretildi.

 

Üstelik kullanılmış kedi kumları doğayı kirletmiyor. Suda çözülebilen ve toprağa karışan yapısıyla çevreci bir özelliğe de sahip.

 

Bütün bu üstün özellikleri ile Avrupa ve Amerika'daki tüm rakiplerine göre çok daha iyi bir kedikumu olduğunu ispatlamış oldu ki, bütün dünyadan talepler gelmeye başladı.

 

Ülkemiz ve doğamız için çok büyük bir iş başaran Burçin Şahin, yeni ve inanılmaz özelliklere sahip kedi kumlarını da çok yakında piyasaya süreceğini söyledi.

 

Kağıttan ve pomza taşından yeni kumlar ürettiğini belirten İş İnsanı Burçin Şahin, bu kedi kumları ile ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑