radyo
radyo

EKONOMİ

BÜYÜKAKIN; OY KAYGISIYLA İŞ YAPMIYORUZ!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2 yılını değerlendirdiği basın toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi.

12 Nisan 2021 Saat: 12:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.371 kez okunmuştur

BÜYÜKAKIN; OY KAYGISIYLA İŞ YAPMIYORUZ!
BÜYÜKAKIN; OY KAYGISIYLA İŞ YAPMIYORUZ!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2 yılını değerlendirdiği basın toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda altyapı ile ilgili açıklama yapan Büyükakın, “503 kilometre altyapı yatırımı yaptık. 23 tane proje, 298 tane mahallemize hizmet ediyor. Bunca sıkıntı, zorluğa rağmen altyapıya devam ediyoruz. Vatandaş rahatsız olur, oy vermezler gibi bir kaygıyla hareket etmiyoruz. Çünkü altyapıyı yapmadan üst yapıyı yapmak bu şehre ihanettir. Her yer köstebek yuvası oldu diye kızıyorlar. Zaman zaman da haklılar. Bir tane vatandaşımızın burnu kanamasın. Bir afet durumunda vatandaşımızın canı yanmasın. Sonunda Allah razı olsun diyorlarsa bu bizim için en önemlisidir” dedi.

“POLEMİK OLMASIN DİYE SÖYLEMİYORUM”

“En birinci belediyeyiz” diyen Büyükakın, “Yapılan eser ve hizmetlerle en birinci belediyeyiz. Biz nerede ne yapılıyor biliyoruz. Bir metre yeni hat döşemeyen büyükşehir belediyelerinin adını biliyorum ama polemik olmasın diye söylememekle yetiniyorum. Özellikle bu dönemde doğu yakasında çok ciddi altyapı hizmetlerine giriştik. Alemdar Caddesi’nde deli gibi çalıştık. Adeta açık kalp ameliyatı. ‘Ya boşver sel bakarsa bakarız’ demek lazım, popülizm yapmak lazım belki. Ama o zaman da şehre kötülük etmiş oluruz. İnsanlar bize yalan söyleyin diye mi oy verdiler?” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑