radyo
radyo

EKONOMİ

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KIZINI DA VURDU VE İNTİHAR ETTİ

Turan Karslı, boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla vurduktan sonra kızını yaraladı. Aynı tabanca ile intihar eden Karslı ve eşi olay yerinde yaşamını yitirirken kızları ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

31 Mayıs 2022 Saat: 08:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.180 kez okunmuştur

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KIZINI DA VURDU VE İNTİHAR ETTİ
EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KIZINI DA VURDU VE İNTİHAR ETTİ

Alınan bilgiye göre tır şoförlüğü yapan Turan Karslı (55), bir süredir boşanma aşamasında olduğu eşiyle konuşmak üzere büyük oğlunun Körfez Çamlıtepe Mahallesi Sezer Sokaktaki evine geldi. Burada, eşi ve 3 çocuğunun annesi olan Güler Karslı ile tartışmaya başlayan Turan Karslı, üzerindeki tabanca ile eşi Güler Karslı'ya ateş etti. Olay sırasında evde olan gelini, bebeğini de yanına alarak evden kaçarken kızları E. Karslı ise babasını engellemek isterken kızını bacağından vurdu. Turan Karslı daha sonra aynı tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi. Evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KIZINI BACAĞINDAN YARALANDI

Olay yerine gelen ekiplerce yaralı haldeki E. Karslı ambulansla Derince DevletHastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Turan ve Güler Karslı'nın yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları inceleme işlemlerinin ardından Karslı çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Karslı çiftinin yakınları sinir krizleri geçirirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑