radyo
radyo

EKONOMİ

İŞTE SERBEST KALAN SALDIRGANIN İLK SÖZLERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan şüpheli Osman S, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Osman S. "Türkiye'ye selam olsun. Devlet büyüklerimin ellerinden öperim" dedi.

24 Nisan 2019 Saat: 20:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.226 kez okunmuştur

İŞTE SERBEST KALAN SALDIRGANIN İLK SÖZLERİ
İŞTE SERBEST KALAN SALDIRGANIN İLK SÖZLERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan şüpheli Osman S. sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İfadesinde "Kılıçdaroğlu'na yumruk attığım için çok pişmanım" diyen Osman S. devlet büyüklerine selam gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit er Yener Kırıkçı için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Törenin ardından gerçekleştiren saldırıda Osman S.'nin Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı kameralar tarafından görüntülenmişti.

SERBEST BIRAKILDI

Çubuk'taki şehit cenazesinde yaşananlara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Osman S., savcı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Osman S., dün adli kontrol hükümleri uygulanarak, serbest bırakıldı.

"DEVLET BÜYÜKLERİME SELAM EDİYORUM"

AK Parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Önder Gökçekaya, Osman S.'yi ziyaret ettikten sonra resmi hesabından bir video paylaştı. Gökçekaya, videoda Osman S.'ye de söz verdi. Devlet büyüklerine seslenen Osman S. "Türkiye'ye selam olsun. Devlet büyüklerine selam ediyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Hepsine başarılar dilerim" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑