radyo
radyo

EKONOMİ

Kocaeli'de Kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhaları yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhalarını yeniliyor. 

28 Şubat 2022 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 777 kez okunmuştur

Kocaelinde Kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhaları yenileniyor
Kocaeli'de Kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhaları yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhalarıyla yayaların sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğünce kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhaları yenileniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yollardaki en önemli güvenlik işaretlerinden olan yön levhalarının montajlarına il genelinde başlandı. Levha çalışmalarına kırsal mahallelerden başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere Kocaeli genelinde bu yıl içerisinde 50 bin adet uyarı ve tanzim işaret levhaları ve 2 bin 500 adet bilgi levhası montajı yapılacak.

LEVHALAR VE TABELALAR

Şubat ayında 5 bin adet uyarı ve tanzim işaret levhaları ile 200 adet bilgi levhaları montajı tamamlandı. 2022 ve 2023 yıllarında Kocaeli geneli kırsal bölgelerde kavşak içlerinde tüm yönlendirme levhaları ve mahalle isimlerinin bulunduğu bilgi levhaları tamamlanmış olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑