radyo
radyo

EKONOMİ

KOCAELİ'YE KAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve küresel tahmin sistemleri tarafından yayınlanan tahminlere göre soğuk hava dalgası yurdu bugün etkilemeye başlayacak.

8 Mart 2022 Saat: 12:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 518 kez okunmuştur

KOCAELİYE KAR GELİYOR
KOCAELİ'YE KAR GELİYOR

Son yılların en soğuk mart ayını yaşayan ülkemizi bu hafta kuvvetli kar yağışı bekliyor. Sibirya’dan gelecek soğuk hava dalgası yurdun hemen hemen tamamında kar yağışına sebep olacak. İstanbul ve Ankara’da 3 gün boyunca kuvvetli kar bekleniyor, İzmir’de ise bulutlu ve soğuk bir hava hakim olacak.

KOCAELİ MART ORTASINDA EKSİ DEĞERLER GÖRECEK

Baharın ilk ayı olarak kabul edilen mart ayı Kocaeli için sert soğuklara sahne olacak. Kocaeli'de 12 Mart tarihinde sıcaklıklar -1’e kadar inecek, Ankara’da -4 dereceyi görecek sıcaklık değerleri, Doğu Anadolu’da -7 dereceye kadar düşecek.

ÇIĞ RİSKİ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak; İç Ege, Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑