radyo
radyo

SPOR

KÖRFEZ'E ÖNE GEÇMEK YARAMIYOR, 5 MAÇTA 12 PUAN BIRAKTI

Kocaelispor, bu sezon Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 27 maçın 5'inde öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve bu müsabakalarda 12 puan kaybetti.

21 Mart 2022 Saat: 13:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 900 kez okunmuştur

KÖRFEZE ÖNE GEÇMEK YARAMIYOR, 5 MAÇTA 12 PUAN BIRAKTI
KÖRFEZ'E ÖNE GEÇMEK YARAMIYOR, 5 MAÇTA 12 PUAN BIRAKTI

1. Lig’de 33 puanla 15. sırada bulunan Kocaelispor'umuz, bu sezon öne geçtiği 5 maçı kazanamadı. Yeşil-siyahlılar, sezonun ilk yarısında da Gençlerbirliği’ni ağırladığı karşılaşmada öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olmuştu. Kocaelispor, ardından Denizli deplasmanından da aynı senaryoyla sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Kocaelispor, İzmir'de karşılaştığı Altınordu mücadelesinde ise skoru 2-0'a getirmesine rağmen maçı 3-2 kaybetti.

Sezonun ikinci yarısına girildiğinde ise 22. haftada Samsunspor’a 3-0 kaybedilmesinin ardından Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı. Kocaelispor, yeni teknik direktörü rekorların hocası Mehmet Altıparmak ile çıkış yakalamasına rağmen sayı üstünlüğü kurduğu maçları koruma konusunda sıkıntı yaşamaya devam etti.

İstanbulspor deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1'i kabullenen Körfez, Pazar akşamı Gençlerbirliği oynanan müsabakada yine skoru koruyamadı. Karşılaşmanın 56. dakikasında Babacar ile öne geçen yeşil-siyahlılar, 13 dakika sonra kalesinde golü gördü. Mücadelenin 1-1 tamamlanmasıyla Kocaelispor, bu sezon 5. kez öne geçtiği bir maçtan galip ayrılamadı. Yeşil-siyahlılar, bu süreçte tam 12 puan kaybetti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑