radyo
radyo

EKONOMİ

KOTO'da ZAFER NECMİ BULUT'un 25-0

KOTO komite seçimlerinde mevcut Başkan Necmi Bulut, 25 komiteden 25’ini alarak yeniden başkan seçildi. Bulut’un rakibi İbrahim Bıyıklı ise 25 komitenin hiçbirinde başarılı olmadı

8 Ekim 2022 Saat: 19:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 610 kez okunmuştur

KOTOda ZAFER NECMİ BULUTun 25-0
KOTO'da ZAFER NECMİ BULUT'un 25-0

KOTO komite seçimlerinde mevcut başkan Necmi Bulut, 25 komiteden 25’ini alarak yeniden başkan seçildi. Bulut’un rakibi Başkan adayı İbrahim Bıyıklı ise 25 komiteden sıfır çekti. Toplam 3 bin 679 oyun kullanıldığı seçimde Bulut’un mavi listesi 3 bin 34 oy aldı. Rakip başkan adayı İbrahim Bıyıklı ise sarı listesi ile 538 oy alabildi. Bağımsızlar olarak seçime dahil olan beyaz liste ise 107 oy alabildi. Geçersiz oy ise 20 olarak belirlendi.

"DOSTLUKLARIMIZDAN ALDIĞIMIZ SONUÇ VAR"

Bulut yaptığı konuşmada, “7 bin 604 seçme seçilme hakkı olan KOTO seçimlerinde 3 bin 679 oy kullanılmıştır. Bunun karşılığında mavi grup KOTO-Sen’in grubu 3 bin 34 oy almıştır. Sarı Liste 538, beyaz liste 107 oy aldı. Bu sonuçların neticesinde KOTO’nun önümüzdeki 4 yılı KOTO-Sen’in ekibi olarak 25-0 gerçekleştirilmiştir. Öncelikle bugünü yaşatana şükürler olsun, dostluğunuzdan Allah razı olsun. Burada sadece dostluklarımızdan aldığımız sonuç var. KOTO’da iş insanlarının, samimiyeti, dostluğu sonuç getirmiştir. Bundan sonra da KOTO sadece iş insanlarının seçtikleriyle yetinecektir” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑