radyo
radyo

EKONOMİ

MİLLİ İRADE MEYDANI'IN İHALESİ 11 NİSAN'DA

Başkan Büyükakın’ın “7/24 yaşayan bir alan olacak’’ sözleriyle tanıtımını yaptığı Milli İrade Meydanı Projesi için Büyükşehir 11 Nisan’da ihaleye çıkacak

10 Mart 2022 Saat: 13:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 445 kez okunmuştur

MİLLİ İRADE MEYDANIIN İHALESİ 11 NİSANDA
MİLLİ İRADE MEYDANI'IN İHALESİ 11 NİSAN'DA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Milli İrade Meydanı’nı ‘’ İzmit meydana çıkacak’’ sloganıyla dünya meydanlarıyla boy ölçüşecek bir projeyle kent meydanına dönüştürmek için ilk adımı atıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, ‘’7 gün 24 saat yaşayan, gençlerin rahatlıkla gezebileceği, çocuklarınızı gözünüz kapalı bir şekilde bırakacağınız bir alana dönüşecek’’ sözleriyle tanıtımını yaptığı Kocaeli Milli İrade Meydanı Projesinin yapım ihalesi 11 Nisan Pazartesi günü yapılacak.

“TAM ANLAMIYLA BİR MEYDAN PROJESİ”

Kocaeli Milli İrade Meydanı Projesinin tanıtımı 29 Aralık 2021 tarihinde Kocaeli Kongre Merkezinde projenin mimarı Mucip Ürger’in de katılımıyla yapılmıştı. Basın mensuplarının ve Kocaelililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım programında projeyi anlatan mimar Ürger, ‘’Proje, tam anlamıyla bir meydan projesi. Herkesin bir araya gelebileceği bir yer olarak tasarlamayı hedefledik. Yapmaya çalıştığımız şey bu saçağın altında konforlu, dinamik, insanların mutlu olacağı bir yaşam alanı kurmak’’ ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑