radyo
radyo

EKONOMİ

ÖNCE MAĞAZA KAÇAKTI ŞİMDİ DE DEPO!

Gölcük'te bulunan Silverline Mağazasının sahipleri Ahmet Coşkun ve Kemal Coşkun'un imarla ilgili boşluk arayışları ve hukuksuz işlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Yeni ihbarlar geliyor.

15 Nisan 2021 Saat: 11:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.816 kez okunmuştur

ÖNCE MAĞAZA KAÇAKTI ŞİMDİ DE DEPO!
ÖNCE MAĞAZA KAÇAKTI ŞİMDİ DE DEPO!

İnanılır gibi değil. Bu Ahmet Coşkun ve ortağı Kemal Coşkun'la alakalı sürekli imara aykırı işleri ile iligli ihbarlar geliyor. Çok ilginçtir ki, kendilerinden bu haberlerle ilgili ne bir itiraz, ne bir cevap hakkı kullanmak gibi girişim de bugüne kadar olmadı.

Gazetemizde yapılan her haberin taraflarının cevap hakkı her daim saklıdır. Gazetemizin 0.262.324 20 20 numaralı telefonunu arayarak herkes cevap hakkını kullanabilir. 

Cevap hakkını kullanmak istemeyen ise içten içe yaptığının yanlışlığının altında ezildiğini ve "suskunluk ikrardan, kabullenişten gelir" sözünün doğruluğunu gösteriyor.

Gölcük SILVERLINE mağazası ortaklarından Ahmet Coşkun ve ortağı Kemal Coşkun'un, sürekli, hangi binada harçları varsa, İmar Kanununa aykırı işler, Kamuya ait alanlara tecavüz ve Ruhsatta olmayan büyüklüklerde kaçak imalatlar ortaya çıkıyor. 

Gölcük SILVERLINE mağazası ortaklarından Ahmet Coşkun ve ortağı Kemal Coşkun'a üçüncü şok dalgası geldi.

SILVERLINE mağazasından sonra şimdi de mağazaya ait Piyalepaşa Mahallesindeki Kürşat Apartmanındaki depoda İmar kanununa aykırı bir şekilde ruhsatta olmayan kaçak imalatlar tespit edildi.

Gün geçmiyor ki SILVERLINE nın sahipleri ile ilgili bir kanunsuz imar işi ortaya çıkmasın. Daha önce Atatürk Bulvarındaki SILVERLINE mağaza binası ile ilgili, önce çatı katında kaçak imalatlar tespit edilmiş ve bina Gölcük Belediyesince mühürlenmişti.

Gölcük Belediyesinin mühürleme işleminden hemen sonra aynı binada, üç cephede kamu alanlarına tecavüz edildiği tespit edilmiş ve Belediyenin gereğini yapması istenmişti.

Daha bu ikinci şokun sarsıntısı geçmeden bir kaç gün sonra, Ahmet Coşkun ve ortağı Kemal  Coşkun'un depo olarak kullandıkları, Piyalepaşa mahallesindeki Kürşat Apartmanında bulunan SILVERLINE'a ait mağazanın deposunda bir çok ruhsata aykırı kaçak imalatlar olduğu ve kamu alanlarına tecavüz edildiğinin tespiti sonrası Belediyeye gereği için müracaat edilmiş.

Gölcük Belediyesinin İmar Kanununa ve Belediyece verilmiş Ruhsatlara aykırı bir çok failliği bulunan bu kişiler ile ilgili yapacağı uygulama merakla beklenmektedir.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 16 yorum yapılmıştır
Samet terzi 03.06.2022 09:35
Burada ileri geri yorum yapan arkadaşlar gelin bide yüzümüze yapın bu yorumları hatta siz zahmet etmeyin 05337679832 arayın ben geleyim
Mehmet Coskun 19.06.2021 17:36
Bunların fırıldak bir amcası var, Muhammet, onun işleridir kesin!!
Musa 30.04.2021 15:46
Bu konuyla alakalı aynı sitede 3-4 tane haber yapmışlar. Ahmet ve Kemal kardeşler azminizden vazgeçmeyin sakın ola yılmayın aslanım. Belliki burada ş.... yoksunu plan ve hareketler var. Yorumlara bakılınca bunların kim olduguda zaten ortada......
fazlı 20.04.2021 16:58
Tam kadro olarak LGBT yi dolduruyorlar. Hatta L var G var B var T yi bilemem ama, kesinlikle bunlara ilave bir de P.....K te var. Yani burada LGBT P var
SamİT gezer 20.04.2021 05:00
Bu belediyedekiler ne iş yapıyolar gezsinler kardeşm sokak sokak kaçakların icabına baksnlar sokak köpeklerini toplasınlar hastaları tedavi ettrsnler. Oturdugu yerden memurlukmu olur faal olsunlrbraz. Gönül belediyecilğni layıkıyla yaosınlar.
harun nurol uzun 19.04.2021 17:51
lgbt li değiller bence, adnan hocacı olabilirler. belkide ...... dır
Celal İkiz 16.04.2021 08:07
Bunlardan CHP li olurmu, bunlar menfaatleri için dün CHP, bugün çakma AKP, yarın hdp , hatta LGBT li bile olurlar. BELKİDE LGBT LİDİRLER
E.Önder 16.04.2021 03:36
Belediye tamda bunun için var zaten. Kaçağı tespit et yap gereğini, böceği haşaratı tespit et yap gereğini. Çöz sorunları sayın başkan, yap gereğini.
gülcany 16.04.2021 03:00
bu sorunların hepsi çözülürde bu haberleri yaptıranların karın ağrılları nasıl çözülür. sokak şeyleri gelmişde binanın önüne pislemiş öylemi, amaan süpürürsün geçer. herkeste yaptıgıyla anılır
Rcep İşeri 15.04.2021 20:33
Bu İsmet İşerinin güya sağ kolu ve CHP seçimi kazanınca hemşehrisi N A ile birlikte iki Başkan yardımcılığı sözünü alan kişi degilmi. Pazarlık yaparken ne yırttı kendini. Ben sülalemi karşıma alacağım. Bana Başkan yardımcılığı sözünü verirsen seni Gölcükte başkan yapamazsam köpek gibi havlarım diyordu. Ben CHP li bir kişi olarak bu iğrenç konuşmaların bazılarına şahit oldum. Ne rezil insanlara muhatabız Yarabbim
güngör ece 15.04.2021 18:07
Başkan SEZER hadi göster kendini, bu ahlaksız seçim zamanı CHP nin borusunu öttürüyordu. Çünkü buna göre seçimi CHP kazanacaktı ve sen kaybedecektin. Elinde pankartlar direk direk çıkıp afiş asıyordu. Sizlerin hakkında ileri geri her ev toplantısında konuşuyordu. ok depremde hisseleri şöyle topladı, yok şurada şunu bunu yaptı gibi vs vs ahlaksızca ifadeler kullanıyordu. Bütün para musluklarını CHP ye aktarmıştı. Şimdi imanmı etti bu ahlaksız menfaatçi. Bak Sayın Başkan Yıldırım bey CHP li OLMAK ELBETTEKİ SUÇ DEĞİLDİR. AMA BU KİŞİ MENFAATİ İÇİN CHP Lİ OLMUŞ BİRİDİR. Bu kişi şimdi menfaati için anında AKP li olur ve hatta hırstiyan bile olur.. Ortamı yapacağı isler ve teklifleri ile gayrimeşru hale sokar. Hiç anlamazsınız sizi de bu batağa çeker. Aman Başkan dikkat edin. Kanun ne diyorsa yapın. Bu işten yara almadan milletin sizi tanıdığı şekilde çıkın. Sayın Başkan sizin hakkınızda en kuvvetli iftiraları yapan bu kişiye kanunun hak ettirdiği cezayı uygulamaz iseniz size yazıkolur
harun uzuner 15.04.2021 17:42
Sayın Ruhi abiciğim sen düzgün adamsın. Şimdiki yeni yetme p....ç lerin işlerinden anlamazsın. Millet bir alem olmuş.
Ruhikaya 15.04.2021 15:36
Bu fetbazın yanında bu Kemalin ne işi var. Ulan bu dünyanın temeline tüküreyim. Oğlum senin böyle bir fetbazla ne işin olur.
Onur DURAK 15.04.2021 15:10
İşsiz güçsüz kıskanç tayfa ile hem müflis hem hükümlü tüccar ittifakı yinemi işbaşında.! Gülerek izliyom artık :DDD
fazlı 15.04.2021 14:38
Gölcük belediyesi ne iş yapıyor. gözünün önünde bu kaçak binalar yapılırken uyuyormusunuz. hani uydudan uçan tavuk kümesini de görüyordunuz. Yoksa başkan sezer hem görüp hem uyuyormusunuz.
ametyusuf 15.04.2021 14:23
Hoppala, bu nedir böle kardeşim. bu kadar iddia var kimseden ses yok. iyi çocuklardı bunlar. ne oldu da bu hale geldiler. ALLAH kimseyi şeytanın yoldan çıkarmasına fırsat vermesin. yoldan bir çıktınmı,şanzıman dağılmadan toprlayamazsın
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑