radyo
radyo

DÜNYA

110 KİŞİYE TECAVÜZ ETTİ, 240 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ AMA SERBEST

Kolombiya, Peru ve Ekvator'da 300 kişiyi öldürdüğü belgelenmiş ve tarihin en fazla insan katleden seri katili Pedro Alonso Lopez, öldürdüğü bu genç kızların her biri için bir aydan daha az hapis yattı. İşte Andes canavarı, Pedro Alonso Lopez'in korkunç hikayesi...

4 Mayıs 2017 Saat: 14:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.372 kez okunmuştur

110 KİŞİYE TECAVÜZ ETTİ, 240 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ AMA SERBEST
110 KİŞİYE TECAVÜZ ETTİ, 240 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ AMA SERBEST

Onun adı Pedro Alonso Lopez. “Andes canavarı” lakabıyla biliniyor ve canavar lakabını gerçekten hakediyor. 1970'li yıllarda Kolombiya, Peru ve Ekvador'da korku saldı. Bu bölgede üç yüzün üzerinde çocuğu kaçırdı ve tecavüz etti.

Pedro Alonso Lopez 1949'da doğdu. Böyle bir seri katilin, normal bir çocukluğu olması tabi ki düşünülemez. Annesi bir hayat kadınıydı. 13 kardeşten biriydi. 8 yaşında kızkardeşlerinden birine cinsel tacizde bulundu ve bunun cezası olarak annesi onu sokağa attı. Aynı yaşta, komşu çevrede başka bir adam tarafından cinsel tacize uğradı.

18 yaşında araba hırsızlığından girdiği hapiste de saldırıya uğradı. Ondan daha yaşlı 4 mahkum tarafından da tecavüze uğradı ve 3'ünü öldürerek cinayetten dolayı 2 yıla mahkum edildi. Bu dönem onu daha da çok öldürme isteğiyle doldurdu.genelde markette ıssız bir yere götürebileceği tarzda bir kız bulana kadar dolanırdı. ilk önce kıza tecavüz eder, daha sonra da onu boğardı.
 
 
 
 

1978'de Peru'lu 100 kız öldürdüğü söylendi. Bir köyde 9 yaşındaki bir kızı alıkoymaya çalışırken yakalandı. Onu yakalayan Ayachucos yerlileri ona adalet olarak dövmeyi, sonra işkenceyi ve canlı canlı yakmayı uygun gördüler ama bunları yapamadan önce bir Amerikan misyoneri onlarla Lopez'i yetkililere teslim etmek hakkında konuştu. Yetkililer onu cezalandıracakları yerde Ekvador'a götürdü. Burada da 110 Ekvador'lu kıza tecavüz etti ve öldürdü.

 

1980'de 12 yaşında bir kızı kaçırırken yakalandı. Bu 53 kurbanın ortaya çıkmasından sonra oldu. Onları bir sürü farklı yere gömdü, fakat daha başka ceset bulunamadı. Lopez'in, onları araştırmalarında boş yere peşinden götürdüğünü düşünülüyor.

1983 yılında Ekvador'da 110 genç kadını öldürmekten suçlu bulunan seri katil, Peru ve Kolombiya'da kayıp 240 çocuğun daha katili olmakla suçlandı. Cinayet işlemeye devam edeceği konusunda yemin etmesine rağmen Ekvador hükümeti tarafından serbest bırakıldı ve Kolombiya'ya sürgün edildi.

1999'da onunla yapılan bir röportajda kendisini “yılın adamı” olarak nitelendirdi.

Şuan ise nerede olduğu dahi bilinmemekte.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑