radyo
radyo

EKONOMİ

24 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA CAN VERDİ

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan ve inşaat halindeki bir binanın temeline çarparak yan yatan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Yaşanan kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

6 Şubat 2018 Saat: 12:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.464 kez okunmuştur

24 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA CAN VERDİ
24 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA CAN VERDİ

Kaza, sabah saatlerinde Kartepe ilçesi Maşukiye mevkiinde meydana geldi. Edinilen Bilgilere göre Şükrü Tüzel (24) idaresindeki 41 DB 686 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sürüklendikten sonra takla atarak inşaat halindeki bir evin duvarına çarparak durabildi. Yaşanan kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım Ekipleri’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olan yerinde yapılan sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Yaşanan kaza anı çevredeki bir iş yerinini güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kayıtlarda sürücünün bir hayli sür'atle yolda seyir ettiği ve takla atarak duvara çarptığı görüldü. Öte yandan ölen sürücünün yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Hayatının kaybeden sürücünün cenazesi morga kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑