radyo
radyo

TEKNOLOJİ

25 yıllık 'Alexa' kapandı

Amazon, internet sitelerinin trafikleri sitelerin global sıralaması gibi kullanıcılara 25 yıldır bir çok veri sunan alexa.com'u Mayıs ayı itibariyle kapattı.BURSA (İGFA) - Alexa.com, internet sitelerinin trafikleri, sitelerin global sıralamas...

6 Mayıs 2022 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 773 kez okunmuştur

25 yıllık 'Alexa' kapandı
25 yıllık 'Alexa' kapandı

Amazon, internet sitelerinin trafikleri sitelerin global sıralaması gibi kullanıcılara 25 yıldır bir çok veri sunan alexa.com'u Mayıs ayı itibariyle kapattı.

BURSA (İGFA) - Alexa.com, internet sitelerinin trafikleri, sitelerin global sıralaması, anahtar kelime analizi, sitelerde harcanan vakit gibi birçok konuda kullanıcılarına veri sunuyordu.

Alexa’nın hizmetlerini durduğunu belirten Amazon, yayımladığı 'Hizmet Sonu Bildirimi'nde; "Alexa.com'u, dijital kitlenizi bulmanıza, erişmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için yirmi yılı aşkın bir sürenin ardından 1 Mayıs 2022'de kullanımdan kaldırdık. Bizi içerik araştırması, rekabet analizi, anahtar kelime araştırması ve çok daha fazlası için başvuru kaynağınız yaptığınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑