İzmit Doğu Kışla’da pazarcı esnafını kalbinden bıçaklayarak öldüren ve kaçan saldırgan polis ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra yakalanmıştı. Emre T. kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryerinde gerçekleşti. İddiaya göre, pazarcı esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında “Adam mısın sen?” diyerek başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada E.T., Yiğit Laç’ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgaya ayırmaya çalışan esnaf Ali B. ise bacağından yaralandı. 2 kişi kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yiğit Laç hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren E.T. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
TUTUKLANDI
Yapılan çalışmalarda kavgaya karıştığı belirlenen K.T.’de gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Emre T ve K.T. adliyeye sevk edildi. K.T. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Emre T. kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.









Kocaeli’de Cuma Günü de Okullar Tatil Edildi!
KOLEJDE SKANDAL İDDİA! ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERE CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU
Hadi Özcan’ın cenaze programı belli oldu! Yarın defnedilecek
Sakarya’nın ünlü Profesör Doktoru KOÜ’de Rektör Danışmanı oldu
Boluspor – Kocaelispor (Canlı anlatım)
Sahil otoparkında korku dolu anlar! Bomba gibi patladı