radyo
radyo

EKONOMİ

AHLAK YOKSUNU MECLİS ÜYESİNE SAHİP ÇIKAN DA VAR

Ahmet Çokyaşar, ahlak yoksunu Meclis Üyesine sahip çıktı. Sanki birisi Romanlara birşey söylemiş gibi, yapılan ahlaksızlığı temizlemek yerine hedef şaşırtmaya çalışıyor dikkatleri Romanlara çekiyor.

2 Mayıs 2020 Saat: 13:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.680 kez okunmuştur

AHLAK YOKSUNU MECLİS ÜYESİNE SAHİP ÇIKAN DA VAR
AHLAK YOKSUNU MECLİS ÜYESİNE SAHİP ÇIKAN DA VAR

Kocaeli Marmara Roman Federasyonu Başkanlığı ve Selanikspor Futbol Kulüp Başkanlığı gibi Romanları temsilen önemli görevlerde bulunmuş, 3.dönem İzmit Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Erkan Aksoy’un öncelikle sehven yapmış olduğu paylaşım elbette bizleri de üzmüştür. Ne var ki, çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı olmadığı hesabı incelendiğinde de anlaşılacak olan Sayın Aksoy, yanlış yerlere çekildiğini görür görmez bu paylaşımını silmiş ve hatasını kabul etmiştir.
İzmit’te Romanlar adına seçilmiş tek meclis üyesi olan Sayın Aksoy’a, paylaşımını sildikten sonra yapılan saldırılar bu nedenle kabul edilebilir değildir.

''ROMANLARA KARŞI YAPILMIŞ EN AĞIR HAKARET''

Özellikle CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın, “İnsan bile değil”, “Eğitimsiz”, “O meclise nasıl girecek” gibi sözler sarf etmesi, biz Romanlara karşı yapılmış en ağır hakaretlerden biri olmuştur. Ahlak ve edep dersi verirken, 3 çocuk babası ve 3.dönem meclis üyesi Erkan Aksoy’un akıldan, düşünceden yoksun bir varlık, insan demeye utandığı bir canlı olarak nitelendirmesi bilinç altında Romanlar hakkında yatan karanlık düşünceler hakkında bizleri endişelendirmiştir.
Romanlar, Türkiye sevdalısı, yeri geldiğinde bu kutsal topraklar için canını vermekten çekinmeyecek kadar milletine ve ülkesine bağlı, kendini toplumdan ayrı görmeyecek kadar akıllı ve yürekli insanlardır. Siyasi temsil noktasında sorumluluklarının farkında olmayan Hakan Çakar’ın Erkan Aksoy hakkında sarf ettiği bu sözler tüm Romanlara karşı yapılmış sayılmıştır ve özür dilemesi beklenmektedir.

''İNSAN HATA YAPABİLİR''

Türkiye’de hepimiz kardeşçe ve sağduyulu şekilde yaşamak varken, bu tür ayrıştırıcı davranışlardan uzak durmak zorundayız. Hatasını kabul ettikten sonra en ağır ifadelerle hakarete uğrayan Erkan Aksoy, yalnız değildir. Biz yıllardır Roman Camiasına hizmet etmek isteyen, bu anlamda Kocaeli’de ciddi programları ve projeleri hayata geçiren insanlarız. Ben şuanda Roman Konfedeasyonu Başkanlığı yapıyorum. İçişleri Bakanlığımızda da istişare kurul üyesiyim. Bu olay yaşandığı anda yüzlerce üyemizden ve dernek başkanımızdan telefon aldık. Hakan Çakar’ın yaptığı açıklamaları kabul edilemez olduğu yönünde tepkiler aldık. Roman kardeşlerimin büyük bir kısmı adına şuanda burada Körfez Romanlar Derneği Başkanı Bayram Denizci, Gebze Romanlar Derneği Başkanı Yaşar Boztaş, İzmit Roman Dernekleri Federasyonları Başkanı Ergün Akbulut, Genç Roman Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Kuttekin, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarkar Derneği Baskanı Volkan Taştı Gebze Genç Romanlar Derneği Başkanı Volkan Ersoy İzmit Müzisyenler Derneği Başkanı Alpaslan Uygur, Serdarlı Romanlar Derneği Baskanı Aslan Narçiceği Izmit Egitim Derneği Ramazan Tuğral Tasavvuf Bilimleri Derneği Başkanı Hasan Şirin, Tüm Romanlar Derneği Başkanı Musa Şirin, Roman ve Muhacirler Derneği Başkanı Tolga Anlar, Karamürsel Roman Derneği Başkanı Ayhan İrik, Kandıra Romanlar Derneği Başkanı İhsan Okatan, ve adını sayamadığım Roman dernek başkanları adına bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Bir insan hata yapabilir. Bu hatasını kabul ettikten sonra kalkıp O’na sen insan değilsin, eğitimsizsin, insan içine çıkamazsın, meclise giremezsin gibi söylemlerde bulunmak bizleri fazlasıyla rahatsız etmiştir.

''ÖZÜR DİLEMELİDİR''

Erkan Aksoy, sonuç itibariyle İzmit Belediye Meclisinde Romanları temsil eden bir meclis üyesidir. Cumhurbaşkanımıza karşı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hakaret eden bir milletvekiline karşı tepki göstermek isterken bir hata yapmıştır. Bu hatasını da kabul edip, paylaşımı kaldırdıktan sonra kendisine yapılan saldırılar hepimize yapılmış sayılmaktadır ve bunu yapanların özür dileyerek, daha fazla büyütülmeden kapatılması hepimiz tarafından beklenmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑