radyo
radyo

SİYASET

AKP VE CHP İZMİT İLÇE BAŞKANLARI 40 YILLIK ASKER ARKADAŞI GİBİ

AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Genç İzmitliler Platformu’nun düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldi.

2 Kasım 2017 Saat: 08:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.158 kez okunmuştur

AKP VE CHP İZMİT İLÇE BAŞKANLARI 40 YILLIK ASKER ARKADAŞI GİBİ
AKP VE CHP İZMİT İLÇE BAŞKANLARI 40 YILLIK ASKER ARKADAŞI GİBİ

AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz göreve geldiği ilk günden itibaren CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile atışmaları oldukça gündeme gelmişti. Özellikle “çakılı çiviniz yok” ve “masada buluşalım” polemikleriyle ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmişti. AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın “vatan millet için bir araya gelelim” çağrısına CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise teklifi kabul etmeyeceği anlamına gelen şartlar sunmuştu.  İkilinin arası yaptıkları basın açıklamalarıyla iyice gerilmişti.

 

SIMSIKI SARILDILAR

Son 1 aylık süre içerisinde gelişen bu diyalogların ardından AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ilk kez Genç İzmitliler Platformu’nun düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldiler. İki siyasi parti ilçe başkanı birbirlerini gördüklerinde sımsıkı sarılırken aynı masada yan yana oturup bol bol sohbet ettiler. Bu görüntüler ikilinin arasında buzların erimesi olarak yorumlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑