radyo
radyo

TEKNOLOJİ

AVESİS DEÜ Mobil'e entegre edildi

Araştırma Üniversitesi misyonuna uygun olarak bilgi işlem yatırımlarına hız veren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), geçtiğimiz günlerde hizmete aldığı Ana Veri Merkezi ile Felaket Kurtarma Merkezi’nin ardından şimdi de akademik veri sis...

17 Mart 2022 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 462 kez okunmuştur

AVESİS DEÜ Mobil'e entegre edildi
AVESİS DEÜ Mobil'e entegre edildi

Araştırma Üniversitesi misyonuna uygun olarak bilgi işlem yatırımlarına hız veren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), geçtiğimiz günlerde hizmete aldığı Ana Veri Merkezi ile Felaket Kurtarma Merkezi’nin ardından şimdi de akademik veri sistemini DEU Mobil uygulamasına entegre ederek yeni bir dönem başlattı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Akademik Veri Yönetim Sistemi (AVESİS) ile entegre edilerek güncellenen uygulamanın bilgiye hızlı erişimi kolaylaştıracağını söyledi.

İZMİR (İGFA)- Bilim ve teknolojinin merkezi Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ), mobil uygulaması DEU Mobil, Akademik Veri Yönetim Sistemi (AVESİS) ile entegre edilerek güncellendi.

Araştırma üniversitesi olmanın misyonuyla teknolojik yatırımlarına hız veren Dokuz Eylül Üniversitesi’nin DEÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin çalışmalarıyla yeniden ele aldığı uygulama ile öğrenciler ve üniversite personeli, aradıkları bilgilere daha hızlı ulaşma fırsatı yakalayacak. DEU Mobil sayesinde öğrenciler ders programları ve sınav notlarına ulaşabilecek; duyurular, yemek menüsü, internet yapılandırma ayarları gibi en çok aranan bilgilere en kısa yoldan erişebilecek. Uygulama ile ayrıca Dokuz Eylül Üniversitesi'nin akademik yayınları, proje, araştırma, patent ve tez verileri gibi birçok bilgiye kolayca ulaşma imkânı sağlanacak. Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkelerinin konum bilgileri ve sosyal medya hesaplarına da doğrudan erişimin sağlandığı DEU Mobil, öğrencilerin talep ve istekleri doğrultusunda sürekli olarak güncellenecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑