radyo
radyo

SİYASET

AVUKAT İRFAN KURT KANDIRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURDU

AK Parti’de 12 Kasım’da bitecek belediye başkanlığı adaylığı başvuru süreci öncesi Kandıra Belediyesi başkan aday adayları birer birer ortaya çıkmaya başladı. Gazetemizde de köşe yazıları yazan Avukat İrfan Kurt'a çıktığı yolda KIRKBİR GAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

12 Kasım 2018 Saat: 11:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.960 kez okunmuştur

AVUKAT İRFAN KURT KANDIRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURDU
AVUKAT İRFAN KURT KANDIRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Avukat İrfan Kurt aday adayı

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen isimler müracaat tarihine çok kısa bir süre kala yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İlçe Başkanı Erol Ölmez’e ilk başvurunun yapılmasının ardından Kandıra’nın yakından tanıdığı bir isim olan Avukat İrfan KURT’un da internet üzerinden aday adaylık başvurusu yapmıştı, resmi başvurusunu ilçe başkanlığına teslim etti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan

İRFAN KURT KİMDİR?

10.01.1970 tarihinde Kandıra’da doğan İrfan Kurt, ilkokulu Zafer İlkokulunda tamamlamasının ardından Kandıra Merkez Kur’an Kursu’nda Kur’an ve Hafızlık eğitimi aldı. Kandıra İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim hayatına devam eden Kurt, İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirerek 1996 yılında Kocaeli Barosu’nda avukatlığa başladı. 2012-2014 yılları arasında Kocaeli Barosu Disiplin Kurulu üyeliği yapan Avukat İrfan Kurt, serbest avukat olarak çalışmakta olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti’den birinci sırada Kandıra Belediyesi Belediye Meclis üyesi seçildi. Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olup, Kandıra Belediyesi Denetim Komisyonu, plan bütçe ve imar komisyonu ve hukuk komisyonlarında görev aldı. Halen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanı olan İrfan Kurt, İngilizce bilmektedir. 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 17 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑