radyo
radyo

SİYASET

AYDIN ÜNLÜ'DEN ELEŞTİRİLERE ANINDA SERT CEVAP

Adnan Özdere'nin ve İsmail Eroğlu'nun kendisine yönelik sert eleştirilerine 10’uncu gündem maddem bile değiller diyen Ünlü, “Diğer ilçelerden de istifalar bekliyorum. Onlar da gitsinler. MHP iktidara yürüyor diye Yürüyüş Yolu’nda helva dağıtacağım” dedi.

6 Ağustos 2017 Saat: 22:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.005 kez okunmuştur

AYDIN ÜNLÜ'DEN ELEŞTİRİLERE ANINDA SERT CEVAP
AYDIN ÜNLÜ'DEN ELEŞTİRİLERE ANINDA SERT CEVAP

MHP’nin muhalif grubunun Gölcük ayağında istifa dilekçelerini hazırlayan isimler dün basın açıklaması gerçekleştirerek İl Başkanı Aydın Ünlü’ye sert eleştirilerde bulunmuştu. Eski MYK üyesi Adnan Özdere’nin, “Kendisi şu fotoğrafa baksın ve görsün. Bir elin parmağını geçmez diyen o insan ya hiç dayak yemedi ya da sayı saymayı bilmiyor” ve eski İlçe Başkanı İsmail Eroğlu’nun, “Aydın Ünlü emzikli bebeyken biz bu parti için hizmet ediyorduk. Hoş ve eğlenceli bir arkadaşımız” açıklamalarına cevap verdi.

 

GÖLCÜK’Ü KARIŞTIRIP GİDECEKLER

MHP siyasetinde tek olduğunu söyleyen Ünlü, “Ekibim ile birlikte 3’ncü kez üst üste il başkanı seçildim. Herkes karşımızda şuan. Kocaeli siyasetçileri, dün koltuktayken iyi bugün koltuktan inince kötü mantığını net bir şekilde görüyor. Eğer olay koltuksa, bugün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü adam gibi koltuğunda oturuyor. Liderine bu kadar bağlı teşkilatı yıpratmak için kuyrukları başka yerde olan herkes uğraşıyor. Gölcük toplu istifa sayıları havalarda uçuşuyor. MHP’den ihraç edilmiş, hayatı boyunca MHP’de fitne fesat yapmış bir kişidir. Bunları Gölcük’te istediğiniz kişiye sorabilirsiniz. Kendi abi ve ablalarının talimatıyla Gölcük’ü karıştırıp gidecekler” dedi.

 

10’UNCU GÜNDEM MADDEM BİLE DEĞİLLER

Bu adamları MHP İl Başkanlığı olarak disipline verdiklerini söyleyen Ünlü,  “Onun için bunların ne söylediği ne yaptığı bizi bağlamıyor. Yemin ediyorum benim 10’uncu gündem maddem bile değiller. Herkes kimin ne olduğunu ne istediğini çok iyi biliyor. Bunlara cevap vermeyi bile kendime zulm sayarım. Yaptıkları organizasyonda toplu istifa topu elinde patlayanlar başarısızlıklarını örtmek için benim üstüme saldırı yapıyorlar. Onlara cevabı Gölcüklü ülkücüler verir. Onların seviyesine inmeyeceğim. İstanbul’da yalılarda oturup Kocaeli’ni dizayn etmeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

DİĞER İLÇELERDEN İSTİFA LİSTELERİ DE ELİMDE

Ben Gölcük’te yapılanın aynılarını diğer 11 ilçede de bekliyorum diyen Ünlü, “Bugün Gölcük’te MHP İl başkanı olarak benim yaptığım çeteleden fazla giden yok. Kartepe’de, İzmit’te Kandıra’da, Derince’de Körfez’de kim gidecek listesi elimde. Benim partiden gönderdiklerim gidiyor. Bana sürpriz giden yok. Bekliyoruz öbür ilçelerdeki organizasyonlarını ondan sonra MHP’nin bir cevabı olacak. Götürebildikleri kadar götürsünler. MHP’nin yükselmesini önlemek için ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar.” açıklamalarında bulundu.

 

O KADAR PARAN YOK MU?

Ünlü, “Beklediğimiz senaryolar oynanıyor. Öbür ayrık otlarını da alıp gitsinler. Bizim gibi düşünmeyen kim varsa gitsin. Onları disiplin kuruluna vermekle uğraştırmasınlar bizi hemen istifa etsinler. Söylenen 410, getirilen evrak 145 ama listeye göre MHP’ye üye sayısı 88 kişi. İmzaların en az 40 tanesi o imza benim değil diyor. Seçim kurulunda toplu istifa olmaz. Bir organizasyon yapıyorsan adam gibi yap. Götür notere adam başı 100 TL ver. O kadar paran yok mu?” diye sordu.

 

GİTSİNLER HELVA DAĞITACAĞIM

MHP’de yöneticilik yaparken de ellerine yüzlerine bulaştırıyorlardı istifa ederlerken de ellerine yüzlerine bulaştırdılar diyen Ünlü, “Siyasette onun bunun ne yaptığı önemli değil. Sen ne yaptığının sorusunun cevabını bulmak önemlidir. Ben bunun cevabını kendime verebiliyorum. Biz doğru yoldayız. Bizden giden yok, bizim gönderdiklerimiz var. Diğer ilçelerden de istifalar bekliyorum. Onlar da gitsinler MHP iktidara yürüyor, parti temizlendi diye Yürüyüş Yolu’nda helva dağıtacağım” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑