radyo
radyo

SİYASET

BAŞBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Başbakan Binali Yıldırım Çarşamba günü Kocaeli'ye geliyor.

10 Nisan 2018 Saat: 20:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 966 kez okunmuştur

BAŞBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
BAŞBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Başbakan Binali  Yıldırım Çarşamba günü Kocaeli'ye geliyor.  Saat 10.00'da başlayacak olan Gebze Teknik Üniversitesi Sanayi ve Teknoloji Zirvesi'ne katılması öngörülen Yıldırım'ın burada bir konuşması yapması bekleniyor. Zirve akşam 18.00'a kadar sürecek.

ZİRVE'NİN AMACI

Gebze Teknik Üniversitesi'nin yüksek deneyim, beceri ve potansiyelinin etkin bir tanıtımı sağlayarak, bir yandan akademik kadro ve öğrenci kaynağının mevcuttaki yüksek kalitesinin daha da artırılmasına imkan vermek, öte yandan da projelenen ve hayata geçirilen yeniliklerin ilgililere tanıtımını yaparken, planlanan kar paylaşım modeliyle de öğrencilere daha fazla burs imkanını elde etmektir.

KATILIMCI KURUM VE KURULUŞLAR

Zirveye katılacak kuruluşlara; üniversite öğrencileri, akademisyenler, teknik çalışanlar gibi sanayi ve teknoloji alanında nitelikli ziyaretçilerle, kalifiye elemanları bir araya getirerek birebir iletişime geçmelerini amaçlarken; bununla eşzamanlı olarak şirketlerin İK taleplerini, AR-GE çalışmalarını, Endüstriyel gelişimlerini ve yeni Girişimlerini, akademik platforma taşımaları ve anlatmalarını sağlamaktır.

ZİRVE HAKKINDA

Katılımcı kuruluşlara birbirleriyle fikir alış-verişinde bulunma imkanı sunarak ortak çalışmalara zemin hazırlayacak, üniversitenin endüstri ile olan mevcut ilişkilerini de akademik olarak daha ileriye götürülmesine imkan sağlayacaktır. Buna ek olarak, katılımcı kuruluşlar Vakıf tarafından öğrencilere verilen burslara katkıda bulunarak ileride kendilerine kaliteli insan kaynağı olarak dönüş yapacak öğrencileri de desteklemiş olacaktır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑