radyo
radyo

EKONOMİ

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN BEKLENTİ VAR!!!

Yol yapımı ve temizliğe büyük önem vermesiyle bilinen Başiskele Belediyesi ve Başkan Hüseyin Ayaz'dan Başiskele'nin bazı bölgelerinde şikayet ve talepler var.

16 Aralık 2016 Saat: 13:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.970 kez okunmuştur

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN BEKLENTİ VAR!!!
BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN BEKLENTİ VAR!!!

7 Yıldızlı Kent sloganıyla Başiskele'yi bütünleştiren ve "7 YILDIZLI KENT BAŞİSKELE" isminin patentini de alan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlçenin yaşayanları tarafından da, partili partisiz sevilir. Takdir edilir. Seçim dönemlerinde her partiden oy alır. 

Her vatandaşın talebini emir kabul eden ve bizzat ilgilenen Hüseyin Ayaz'dan ilçe esnaf ve sakinlerinin istekleri de zaman zaman bize de geliyor.

Gazetemize dün, Yuvacık'ta bulunan KİA Kayalar'ın arka tarafındaki yolun çevresi ile ilgili bazı şikayetler geldi. Deprem zamanından kalma molozların halen kaldırılmadığı, yola hiç bakım yapılmadığı, havuzlar oluştuğu gibi şikayetleri vatandaşlarımız fotoğraflar göndererek tarafımıza iletti. Biz de buradan Başiskele Belediyesi yetkililerine ve Başkan Sayın Hüseyin Ayaz'a iletiyoruz. 

Konu ile ilgili cevap haklarını burada saklı tutuyor, yapılacak işlemin takipçisi olacağımızı ve yine buradan yayınlayacağımızı bildiriyoruz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑