radyo
radyo

EKONOMİ

BAŞİSKELE'DE İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Başiskele'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1'i hamile toplam 7 kişi yaralandı.

22 Nisan 2017 Saat: 09:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.375 kez okunmuştur

BAŞİSKELE'DE İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
BAŞİSKELE'DE İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Edinilen bilgilere göre kaza Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Başiskele'de feci kaza! 7 kişi ölümden döndü

İddialara göre İzmit istikametinden Yuvacık’a gitmekte olan Sabri Erkan idaresindeki 41 PA 939 plakalı otomobil, Yuvacık’tan İzmit yönüne gelen Mustafa Sarı idaresindeki 41 RS 981 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan Mustafa Sarı, Nur Sarı, Neslihan Sarı, Sabri Erkan, Emin Gündağ, İlknur Erkan ve Ömer Erkan adlı 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken yaralılardan hamile olan Nur Sarı ise araç içinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla yaralılar bulundukları yerlerden çıkarılarak 112 ekiplerine teslim edildi.

 

HAMİLE KADINI İTFAİYE KURTARDI

Araç içinde sıkışan yaralı ve hamile olduğu öğrenilen Nur Sarı ise sağlık ekiplerine hamile olduğunu söylemesinin ardından dikkatli bir şekilde sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla araçtan çıkarılan yaralı ve hamile Nur Sarı ile diğer yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kocaeli Devlet ile Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Öte yandan kazayı öğrenerek olay yerine gelen yaralı yakınları ise yaralılardan bazılarını görünce sinir krizi geçirdi. Kazadaki yaralıları görenlerin, yaralıların durumlarının iyi olduğunu söylemesi üzerine yaralı yakınları hastanelere gitti. Kaza yapan araçlar çekici ile yoldan kaldırılırken polis ekipleri kaza hakkında soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑