radyo
radyo

EKONOMİ

BAŞİSKELEYE BAK; BİRİ PİTBUL'U SALDI, BİRİ SALDIRAN PİTBUL'U BIÇAKLADI, BİR KADIN SİLAH ÇEKTİ!

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde 18 yaşındaki Volkan Akbaba, gezdirdiği köpeğine saldıran pitbul cinsi köpeği bıçakladı.

9 Ocak 2017 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.817 kez okunmuştur

BAŞİSKELEYE BAK; BİRİ PİTBUL'U SALDI, BİRİ SALDIRAN PİTBUL'U BIÇAKLADI, BİR KADIN SİLAH ÇEKTİ!
BAŞİSKELEYE BAK; BİRİ PİTBUL'U SALDI, BİRİ SALDIRAN PİTBUL'U BIÇAKLADI, BİR KADIN SİLAH ÇEKTİ!

Köpek telef olurken, yaşananları gören bir kadın iddiaya göre silah çekerek tehditte bulundu. Volkan Akbaba ve kadın, polis merkezine götürülürken, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Olay akşam saatlerinde, Başiskele Körfez Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Volkan Akbaba Cane Corso cinsi 'Tyson' isimli köpeğini gezdirirken, 'Baron' isimli pitbul cinsi köpek saldırdı.

Volkan Akbaba korkuya kapılarak üzerindeki bıçağı çıkartıp, köpeğine saldıran pitbula sapladı. Koşarak uzaklaşan pitbul cinsi köpek aldığı yara ile telef oldu.

İddiaya göre yaşananları gören bir kadın silah çekerek Volkan Akbaba ile yanında bulunan Abdullah Eren Keskin'e tepki gösterdi.

Volkan Akbaba ile kimliği öğrenilemeyen kadın polis merkezine götürülürken, birbirlerinden şikayetçi olmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Volkan Akbaba pitbul cinsi köpeğin sahibini tanıdığını ve köpeğin genelde bağlı bulunduğunu belirterek, "Köpeği kovmaya çalıştım.

Benim köpeğim parkta bağlıydı. Bende köpeğimi o panikle çözmeye çalıştım. Tam çözdüğüm anda bana doğru geldi. O anki refleksle bıçağımı çıkardım köpeğe sapladım.

O anda benim köpeğimi ısırdı. Ondan sonra bir kadın geldi. Kadın bize silah çekti, tehditler savurarak. 'Köpeğe yazık değil mi?' dedi. Tamam o köpeğe yazıkta köpek beni parçalasa ne olacaktı. Benim köpeğimin sağ patisi tutmuyor şu an. Sırtında da yaralar var, çok feci şekilde dişlemiş" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑