radyo
radyo

EKONOMİ

BAŞKA MUSTAFA'LAR ÖLMESİN DİYE İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, Mustafa Özçelik'in trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından İlimtepe Mahallesi yolunda önlem alınması için imza kampanyası başlatıldı. İlimtepe Mahallesi'nde yaşayanlar kampanyaya imza atarak destek verdi.

7 Mayıs 2017 Saat: 18:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.876 kez okunmuştur

BAŞKA MUSTAFA'LAR ÖLMESİN DİYE İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR
BAŞKA MUSTAFA'LAR ÖLMESİN DİYE İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, Mustafa Özçelik'in trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından İlimtepe Mahallesi yolunda önlem alınması için imza kampanyası başlatıldı. İlimtepe Mahallesi'nde yaşayanlar kampanyaya imza atarak destek verdi.

Körfez İlimtepe yolunda Mustafa Özçelik otomobilin yoldan uçması sonucu hayatını kaybetti. Mustafa Özçelik'in yaşamını kaybetmesinin ardından olay yerinde güvenlik önlemi alınması amacıyla başlatılan imza kampanyası İlimtepe'de devam etti. "Başka Mustafalar ölmesin" sloganıyla başlatılan imza kampanyasının İlimtepe bölümüne Mustafa Özçelik'in eşi Akgül Özçelik ve çocukları Mahmut ile Mert de katıldı. İmza kampanyasına katılan Özçelik ailesi duygusal anlar yaşarken, imza atanlara teşekkür etti. Tütünçüftlik'te yapılan ve yaklaşık 5 bin imzanın toplandığı kampanya 2 gün boyunca İlimtepe'de devam etti.

20 bin imza hedefiyle çıktıkları yolda amaçlarına ulaştıklarını belirten Mustafa Özçelik'in arkadaşı Mazlum Göçer, "Biz fazla bir şey istemedik. Kazadan hemen sonra olay yerindeki eksiklikleri belirledik ve burada önlem alınmasını, başka canların yanmamasını istedik. İlk başta kimsenin umurunda olmadı ama halk da konuya sahip çıkınca göstermelik olarak 5 tane beton bariyer koydular ve işimiz bitti dediler. İlimtepe yolu çok tehlikeli, buralarda başka insanlarda ölmeden konu ciddiye alınarak önlemler alınmalı. Bu yolda büyük eksiklikler var, aydınlatma yok, yol kenarları uçurum, çok keskin dönüşler var ve yolun nerede döndüğü, bittiği belli olmuyor. Konuyla ilgili hukuki mücadelemiz devam edecektir ama burada yetkililer önlemlerini almalılar" dedi.

İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ise halkla birlikte kampanyayı desteklediklerini ve bir an önce yolda önlemler alınmasını şart olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑