radyo
radyo

EKONOMİ

Başkan Ayaz Başiskele’yi keşfe çağırıyor!

Hüseyin Ayaz tüm Kocaelili hemşerilerini; doğal güzellikleri, ormanları, denizi, suyu ve havasıyla adeta gizli kalmış bir yeryüzü cenneti Başiskele’yi keşfe davet ediyor.

13 Aralık 2016 Saat: 09:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.583 kez okunmuştur

Başkan Ayaz Başiskele’yi keşfe çağırıyor!
Başkan Ayaz Başiskele’yi keşfe çağırıyor!

7 yıldızı ile Kocaeli’nin gerçek anlamda markalaşan ilçesi Başiskele’nin mimarı, deneyimli Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tüm Kocaelili hemşerilerini; doğal güzellikleri, ormanları, denizi, suyu ve havasıyla adeta gizli kalmış bir yeryüzü cenneti Başiskele’yi keşfe davet ediyor.

GÖNÜLLERE TAHT KURAN BAŞKAN 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, çiçeği burnundaki ilçesini emin adımlarla geleceğe taşıyor. 2008 yılında Bahçeçik, Yuvacık, Yeniköy, Karşıyaka ve Kullar beldelerinin birleşmesinden meydana gelen Başiskele’nin başındaki deneyimli belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ın ilçesi kısa sürede Kocaeli’nin en popüler yerleşim yeri oldu. Başiskele’yi yatırımları ve eşi benzeri olmayan orijinal projeleriyle adeta sıfırdan imar eden belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ın ilçe sakinleriyle kurduğu sıcak ilişkiler ve vatandaşlarına verdiği değer onun gönüllerdeki yerini de daha da sağlamlaştırmış durumda. 

 

GİZLİ KALMIŞ YERYÜZÜ CENNETİ 

Doğal güzellikleri, ormanları, denizi, suyu ve havasıyla adeta gizli kalmış bir yeryüzü cenneti Başiskele Kocaeli’nin de merkezinde yer alıyor. Başiskele Marmara bölgesinin insan, ticaret, turizm trafiğinin ana noktasındaki konumuyla da keşiflere durak oluyor. Sağlık, turizm ve eğitim alanındaki öncü kuruluşların da her geçen gün Başiskeleyi tercih etmesiyle adeta gücüne güç katan ve bu gücü yine Başiskele’nin refah seviyesinin daha da artması için hizmete dönüştüren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, patentini aldığı 7 Yıldızlı Kent ile de markalaştı. 

7 YILDIZIYLA PARLAYAN İLÇE 

“Başiskele’miz, Türkiye’nin saklı bahçesi konumunda idi. Var olan güzellikleri ve değeri kendi dışındakilerin farkında olmadığı bir cevher olarak keşfedilmeyi bekliyordu. Bu keşfin en yakın tanığı sadece Başiskelelilerdi, biz göreve geldiğimizde bu saklı bahçeyi gün ışığına çıkarma kararı aldık ve ülkemizin her bireyinin bu güzellikleri yaşaması gerektiğini düşündük” diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Saklı bahçemizi 7 yıldızlı kent yaparak Türkiye’nin keşfine açıyoruz. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑