radyo
radyo

EKONOMİ

Bidaa Antalya'da vitrine çıktı

Yankı Yemek AŞ bünyesinde, yeni nesil beslenme alışkanlığı olarak adlandırılan Ev Dışı Tüketim (EDT) alanında faaliyet gösteren Doybox Gıda, ürünlerini Türkiye’nin en büyük gıda fuarlarından biri olan Antalya Gıda Fuarı’nda (...

25 Ocak 2022 Saat: 17:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 507 kez okunmuştur

Bidaa Antalya'da vitrine çıktı
Bidaa Antalya'da vitrine çıktı

Yankı Yemek AŞ bünyesinde, yeni nesil beslenme alışkanlığı olarak adlandırılan Ev Dışı Tüketim (EDT) alanında faaliyet gösteren Doybox Gıda, ürünlerini Türkiye’nin en büyük gıda fuarlarından biri olan Antalya Gıda Fuarı’nda (ANFAŞ) vitrine çıkardı.

BURSA (İGFA) - Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. FoodProduct (Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı), yurtiçinden ve 45 yabancı ülkeden 45 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 450 firmanın yer aldığı fuarda Bursa'dan Yankı Yemek AŞ’nin iştiraki Doyboox AŞ de stant açarak, BİDAA markasıyla pazara sunduğu ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Fuara ve sektörel pozisyonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doybox Gıda Operasyon yöneticisi ve Gıda Mühendisi Esranur Koçi, hazır paket yemek sektöründe iddialı olduklarını, müşterilerine kaliteli ve ev yemeği lezzetinde ürün sunduklarını söyledi. Doybox Gıda’nın arkasında 30 yıllık birikimi bulunan Yankı Yemek Sanayi AŞ’nin bulunduğunu anımsatan Koçi, bu güvenceyle yeni nesil besleme alışkanlığına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Potansiyel müşterilerinin restoranlar, oteller, ofisler, fabrikalar ve doğrudan tüketiciler olduğuna değinen Koçi, sektörel gelişmeleri yakından takip etme ve pazar payını genişletmeye yönelik organizasyonlarda yer almak istediklerini söyledi.

Antalya Gıda Fuarı’nın kendileri için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Esranur Koçi, sektörle ilgili fuarları ve gelişmeleri yakından takip etmenin ürünlerinin geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunacağını kaydetti. Koçi, BİDA markasıyla pazara sunulan ürünlerde kalite ve lezzeti her zaman ön plana aldıklarını belirterek, "Ayrıca ürünlerimizin besin değerini kaybetmemesi için gerekli pişirme ve paketleme tekniklerini eksiksiz olarak uyguluyoruz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑