radyo
radyo

EKONOMİ

Çayırova Belediyesi 2 Yatırımı Daha Hizmete Açıyor

Çayırova Belediyesi 2 dev yatırımı daha Emek ve Atatürk Mahallesinde hizmete açıyor.

16 Kasım 2016 Saat: 22:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.837 kez okunmuştur

Çayırova Belediyesi 2 Yatırımı Daha Hizmete Açıyor
Çayırova Belediyesi 2 Yatırımı Daha Hizmete Açıyor

Sosyal belediyeciliğin en güzel yansımalarından olan Semt Konakları projelerine yenilerini kazandırmayı sürdüren Çayırova Belediyesi, 17 Kasım Perşembe günü saat 13.30’da Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konağını resmi törenle açıyor. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılıyor.

Geleneksel Türk evleri mimarisine yakın bir görünüme sahip olarak inşa edilen Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağı ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konağında ilçe halkına eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet veriliyor. Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri, Gençlik Merkezleri, Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi, bilgisayar sınıfları, Kütüphaneler, etüt sınıfları ve danışmanlık birimleri ile birçok hizmeti tek bir noktada veren Çayırova Belediyesi, bu iki yeni tesis ile birlikte toplamda 5 adet Semt Konağı ilçeye kazandırdı.

Çayırova’da Semt Konaklarının sayısını arttırarak her mahallede oluşturacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, açacakları 2 yeni Semt Konağı’nın Çayırova’ya hayırlı olmasını diledi. Yıl içerisinde Semt Konaklarını hizmete sunduklarını ve resmi açılışın Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağı’nda yapılacağını belirten Demirci, tüm Çayırova’lıları açılışa davet etti. emek-mah.-semt-konagi.jpg

akse-mah.-semt-konagi.jpg

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑