radyo

EKONOMİ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Basın Açıklaması Yaptı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya "Ülkeyi yöneten siyasi iktidarın yaşanan bu olumsuzlukları ve gerilimi düşürmek yerine , ülkeyi germeye niyetli olduğu görülmekte parlementer sistemi ortadan kaldırmaya dönük girişimleri sürdürmektedir." dedi.

21 Aralık 2016 Saat: 15:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.698 kez okunmuştur

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Basın Açıklaması Yaptı

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin KAYA haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi  gündeme dair açıklamalarda bulundu ilçe başkanı kaya yaptığı değerlendirmede ülkemizin hızla terör eylemlerinin içerisine çekildiğini son bir yıl içerisinde 16 bombalı saldırı yapıldığını bu saldırılarda  346 sı sivil 363 kişi şehit olmuş 1837 kişi yaralanmış sadece son yirmi gün içerisinde Beşiktaş , kayseri ve Rus Büyükelçisine düzenlenen suikast ile birlikte üç tane canımızı yakan terör eylemi yaşamıştır.  Yaşanan her terör olayı sonrasında ülkeyi 15 yıldır CHP yönetiyormuş gibi bazı kesimler tarafından olayların sorumluları yerine partimiz ve partililerimiz hedef gösterilmeye çalışılması  kabul edilebilir bir durum  değildir. CHP bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Terör nereden gelirse gelsin şiddetle kınamakta bu tür terör eylemlerini de alçaklık olarak nitelemekte, yaşanan bu olayların ve gerginliklerin toplumsal barışımızı bozmasından endişe duymaktadır.

Çayırova ilçe başkanı KAYA üzülerek ifade etmeliyiz ki ülkeyi yöneten siyasi iktidarın yaşanan bu olumsuzlukları ve gerilimi düşürmek yerine , ülkeyi germeye niyetli olduğu görülmekte parlementer sistemi ortadan kaldırmaya dönük girişimleri sürdürmektedir. CHP olarak dün itibari ile meclis anayasa komisyonunda görüşülmeye başlanan ülkemize tek adam rejimini dayatmaya çalışan anlayışa direnmeye devam edeceğiz. Bu kanuda CHP Çayırova ilçe örgütü olarak meclisten geçmesi ve refaranduma götürülmesi durumunda getirilmek istenen rejim değişikliğinin neler olduğunu ülkemizin yaşadığı sorunların rejim sorunundan kaynaklı olamadığını ülkede bir iktidar sorunu bulunduğunu , AKP iktidarının 15 yıldır ülkeyi tek başına ve büyük bir meclis çoğunluğu ile yönettiğini ülkenin hangi sorununu çözmek için hangi kanunu meclisten geçirmek isteyip de geçiremediğini sorarak , yaşanan sorunların AKP iktidarı kaynaklı olduğunu kapı, kapı gezerek anlatacağız dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu