radyo
radyo

EKONOMİ

CİNSEL İSTİSMAR OLAYININ ETKİLERİ SÜRÜYOR

Kandıra’da yaşanan ve kamuoyunu sarsan cinsel istismar olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Gözaltında bulunan 2 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenilirken 17 yaşındaki kıza bazı esnafların da cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

7 Haziran 2018 Saat: 10:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.266 kez okunmuştur

CİNSEL İSTİSMAR OLAYININ ETKİLERİ SÜRÜYOR
CİNSEL İSTİSMAR OLAYININ ETKİLERİ SÜRÜYOR

Kandıra ilçesinde yaşanan cinsel istismar olayının yankıları sürüyor. Küçük yaşta alkol aldığı için jandarma tarafından işlem yapılan 17 yaşındaki E.A. ile ilgili skandal olay hastanede ortaya çıkmış, muayenesinde 5 aylık hamile olduğu öğrenilen E.A. hemen koruma altına alınmıştı. Sorgusunda ilişkiye girdiği erkeklerin tek tek ismini veren E.A.’nın karnındaki bebeğin babası ise bu isimlerden alınan kan örneklerinin DNA testine sokulmasının ardından belirleneceği belirtilmişti. Cinsel istismara maruz kalan E.A.’nın ifadesinde, Kandıra'da bir tatil beldesinde 2 kişi ile birlikte alkol aldığını, sarhoş olması nedeniyle hangisi ile birlikte olduğunu hatırlamadığını söylediği öğrenilmişti.

Yeni gözaltılar olabilir

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile başlatılan soruşturma kapsamında E.A.'nınalınan ifadesi doğrultusunda küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 20 kişinin ifadesinin alındığı öğrenildi. İfadesi alınanların DNA testi için kan örnekleri de alındı. Kandıra’da bir beyaz eşya mağazasında çalıştığı öğrenilen E.A.’nın verdiği isimler arasında, mağaza sahiplerinden biri ile bazı esnafların da yer aldığını söylediği öne sürüldü. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken halen gözaltında bulunan 2 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑