radyo
radyo

DÜNYA

ÇOCUKLARINI OKULA HERGÜN TANKLA GÖTÜRÜP GETİRİYOR

Askeri araçlara karşı büyük bir tutkusu olan Nick Mead adlı adamın 37 bin dolara aldığı ikinci el tankın içinden 2.5 milyon dolar değerinde altın külçesi çıktı.

10 Nisan 2017 Saat: 13:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.538 kez okunmuştur

ÇOCUKLARINI OKULA HERGÜN TANKLA GÖTÜRÜP GETİRİYOR
ÇOCUKLARINI OKULA HERGÜN TANKLA GÖTÜRÜP GETİRİYOR

İngiltere'nin Helmdon Northamptonshire bölgesinde yaşayan Mead, geçtiğimiz aylarda bir arkadaşıyla birlikte T54/69 tipi Rus tankı satın aldı. Tankı bakıma almak ve temizlemek için içerisinde detaylı bir araştırma yapan Mead, yakıt deposunun içerisinde 5 kilogram ağırlığında altın külçesi buldu.

2.5 MİLYON DOLARLIK ALTIN BULDU

Söz konusu tankın içerisinde kullanılmamış mermiler bulunduğunun da altını çizen Mead, "Mermileri gördüğümde silah da bulacağım diye çok korkmuştum. Onun yerine altın külçesi buldum. Çok şaşırmıştım çünkü değeri 2.5 milyon dolardı. Hemen polisi aradım. Onlar da altını götürdüler. Bana da bir makbuz verdiler" diye konuştu.

"ALTINI BANA VERMESELER DE SORUN DEĞİL"

Koleksiyonunda 150'den fazla askeri araç bulunduğunu kaydeden Mead, "Altını bana vermeseler de sorun değil. Muhteşem bir tankım var" dedi. Tankların kendisinin en büyük tutkusu olduğunun da altını çizen 55 yaşındaki adam, çocuklarını her gün okula tankla götürüp getiriyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑