radyo
radyo

EKONOMİ

Dereler Siyah Akıyor Ama Rapor Temiz Diyor!

Dilovası’nda atık döküldüğü belirlenen dereler ile ilgili şok bir cevap geldi. Yetkililerle göre o derelerde hiç bir şey yokmuş!

3 Aralık 2016 Saat: 11:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.574 kez okunmuştur

Dereler Siyah Akıyor Ama Rapor Temiz Diyor!
Dereler Siyah Akıyor Ama Rapor Temiz Diyor!

Dilovası’nda yaşanan vahşi sanayinin yarattığı kirlilik herkesin malumu. Ama bu kirliliği denetleyecek, önleyecek kurumlara olan güveni sarsacak çok ciddi bir olay gündeme geldi. Bilindiği gibi Dilovası’nda bulunan sanayi tesislerine yakın derelere kimyasal maddelerin atıldığı tespit edilmişti.

Dilovası’nda Gebze Kimya Sanayinin altından geçen boru ile Eynerce Deresi’ne akan atık maddelerini, Dilovası Çevreyi Koruma Derneği ve Yeşil Alan Derneği üyeleri fotoğraflayıp ilgili kurumlara başvurmuşlar ve “bu kimyasal atık maddeler nedir” diye araştırılmasını istemişlerdi.

Yapılan incelmelerin ardından ise yetkili kurumların verdiği cevap şok etti. Yetkili kurumlar verdiği cevap ise “orada bir şey yok” oldu. Her şey ortadayken, simsiyah akan ve etrafa inanılmaz kötü kokular yayan dereler oradayken nasıl olurda “orada bir şey yok” denir. Hem de yeterli araştırma ve bilgilendirme bile yapılmadan. İşte Kocaeli böyle katlediliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑