radyo
radyo

EKONOMİ

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor

Büyükşehir iştiraklerinden Kent Konut’un Derince’de inşa ettiği Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor

5 Ocak 2017 Saat: 14:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.084 kez okunmuştur

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor
Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabı da satışa çıkıyor. Çınarlıkent Konutları projesinde 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşan son etabın satışı 9 Ocak 2017 pazartesi günü başlayacak. Nokta satış usulü ile satılacak olan dairelerde vatandaşlar istedikleri daireleri seçilebilecek.
 
ÜÇ TİP DAİRE

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan projede, daire satış alanları 56.28 m² ile 124.68 m² arasında değişiyor. Projedeki işyerlerinin satış alanları ise 2 adedi 100.50 m2, 1 adedi de 314.02 m2 ölçülerinde. İnşaatı süren Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabının 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.
 
KALİTELİ YAŞAM ALANI

Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Çınarlıkent Konutları’nda sosyal konut projesinden öte malzeme kalitesi dikkat çekiyor. İnşaatı devam eden Derince Çınarlıkent Konutları’nın satışı için 9 Ocak Pazartesi gününden itibaren Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr’den ya da 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑