radyo
radyo

EKONOMİ

Dev konut arazisi Rekan İnşaat'ın

16 Kasım 2016 Saat: 12:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.684 kez okunmuştur

Dev konut arazisi Rekan İnşaat'ın
Dev konut arazisi Rekan İnşaat'ın

İzmit Yahya Kaptan’da bulunan 13 bin 167 dönüm konut arazisinin satış ihalesi Kent Konut’ta komisyon başkanı Adem Demir yönetiminde yapılıyor. 35 milyon 300 bin TL muhammen bedelle satılığa çıkarılan arazinin ihalesine 3 firma teklif verdi.  Teklif veren firmalar; Haldız İnşaat, Güney Ser İnşaat ve Rekan Yatırım oldu.  Firmalar tekliflerini kapalı zarf usulü verdi. İhaleye Haldız İnşaat adına Selim Kardil, Güney Ser firması adına serdar Güney ve Rekan İnşaat adına da Av. Ömer Faruk yıldırım katıldı.

 

İŞTE TEKLİFLER

Haldız İnşaat 35 milyon 500 bin TL +KDV şeklinde teklif verdi. Rekan Yatırım 36 milyon 100 bin TL ve Güney Ser İnşaat da 35 milyon 800 bin TL teklif verdi. Zarfların açılmasının ardından açık artırmaya gidildi. Satış ihalesi açık artırmada tekliflerin en az 50 bin TL yükseltilmesiyle devam etti.

 

AÇIK ARTIRMA KIRAN KIRANA

Açık artırmada  tur yapıldı. Haldız İnşat son turda  39 milyon TL teklif verirken, Rekan İnşaat  39 milyon 50 bin TL teklif sundu. Güney Ser İnşaat ise 36 milyon 300 bin TL teklif vererek ihaleden çekildi. İhale komisyonu karar vermek için 5 dakika mola verdi.

 

ARAZİ REKAN İNŞAAT'IN

Molanın ardından verilen kapalı zarf usulü teklifler açıldı ve Rekan İnşaat 40 milyon 444 bin+KDV şeklinde bir teklif verdi. Haldız İnşaat ise 39 m,lyon 250 bin TL +KDV verdi. Dev konut arazisi 40 milyon 444 bin+KDV veren rekan İnşaat'ın oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑