radyo
radyo

EKONOMİ

DİLOVASI'NDA KORKUTAN PATLAMA: ÖLÜ VE ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Dilovası OSB 4. kısımda Sıddık Kardeşler Haddecilik isimli fabrikada metal eriten çelik kazan sıcaklıktan patladı, 1 işçi öldü, 15 kişi yaralandı.

13 Ocak 2017 Saat: 13:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.451 kez okunmuştur

DİLOVASI'NDA KORKUTAN PATLAMA: ÖLÜ VE ÇOK SAYIDA YARALI VAR
DİLOVASI'NDA KORKUTAN PATLAMA: ÖLÜ VE ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Bugün saat 11.00'de Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Sıddık Kardeşler adlı çelik geri dönüşüm fabrikasında, hurda demirlerin eritildiği kazanda patlama oldu. Fabrikadan yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibi herhangi bir yangının olmadığını görürken, fabrikada kontrolde bulundu. 112 Acil ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. 1 işçinin öldüğü tespit edilirken, yaralanan 15 işçi ise Gebze, Darıca'da bulunan hastanelere ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Zülfikar Şahin, Gökhan Öztürk ve Emre Türkoğlu'nun ensesinden yaralandığı ve karantinaya alındığı öğrenildi.

KAYMAKAMDAN AÇIKLAMA

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan fabrikadan çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Kazada 1 işçi hayatını kaybetti. 15 yaralımız var. Yaralıların sağlık durumları iyi. Olayla ilgili araştırmalar yetkili kişiler tarafından içeride devam etmektedir. İşyeri sahipleri ile görüştüm, yetkililerle de görüşüldü. Herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılacak" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑