radyo
radyo

EKONOMİ

Dolarını boz, doğayı bozma!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak “Dolarını Boz, Doğayı Bozma” kampanyası başlattı.

9 Aralık 2016 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.694 kez okunmuştur

Dolarını boz, doğayı bozma!
Dolarını boz, doğayı bozma!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrasında tüm ülkede destek bulan dolar bozma kampanyası kapsamında Başiskele Belediyesi de örnek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında dolar bozduğuna dair makbuzunu getirene, Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından daha yeşil bir doğa için dilediği yetişkin ağaç fidanını verilecek. Bu doğrultuda projeden sağlanacak yatırımın doğaya yapılan yatırım olduğu vurgusu yapılıyor. Aynı zamanda dolarını bozup makbuzunu getiren Başiskele halkına, sokak hayvanları için kedi, köpek v.s. gibi mama desteği de verilecek.

 

DOLARINI BOZ FİDANI AL

Kampanya hakkında bilgiler veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çağrısıyla bugün ülkemizin içinde bulunduğu süreçte bizlere düşen de gereğini yapmak ve bu konuda vatandaşlarımıza çağrıda bulunmaktır. 'Dolarını boz, Doğayı bozma' adıyla başlatmış olduğumuz kampanya tam da buna hizmet etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza da buradan çağrı yapıyoruz, dolarlarını bozdurup bizim Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze makbuzlarıyla birlikte gelsinler, seralarımızdan diledikleri yetişkin ağaç fidanını alsınlar. Aynı zamanda malum kış mevsiminde aç kalan sokakta yaşayan hayvanlar için de mama desteği de sağlayacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑