radyo
radyo

EĞİTİM

EGEBİL OKULLARI EZBER BOZMAYA GELİYOR

EGEBİL Okulları’nın 9.’su olan Kocaeli Kampüsü’nün lansmanı Başiskele’de gerçekleşti

19 Ocak 2018 Saat: 16:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.112 kez okunmuştur

EGEBİL OKULLARI EZBER BOZMAYA GELİYOR
EGEBİL OKULLARI EZBER BOZMAYA GELİYOR

BİLFEN Şirketler Grubu’nun öncülüğünde ve Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları destekleriyle kurulan EGEBİL Okulları’nın lansmanı yapıldı. . Lansmana EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, Bilfen Yayıncılık Genel Müdürü Burcu Yağcı, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve Prof. Dr. Ercüment Çiftçi katıldı.

9.kampüs Kocaeli’ye...e

 

EGEBİL Okulları TANITILDI

Bilfen Şirketler Topluluğu’nun yeni markası olan BİLNET Okulları’nın İzmir, İstanbul, Ankara, Muğla ve Denizli’den sonra 9.’su olan Kocaeli Kampüsü, Başiskele’de Barbaros Mahallesi Yunus emre Caddesi, No: 12 adresinde açılacak. Okul, 2017-2018 eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak. EGEBİL Okulları’nda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim verilecek.

Yolu kaliteli eğitimden geçiyor

EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar,spora, sanat ve politikaya yön vermenin yolunun kaliteli eğitimden geçtiğini belirterek, “ Ne eksiktir diye baktık. Eskiden özel kurslar ve dershaneler kapatılmadan herkes dershaneye gidiyordu. Burada bir açık vardı. Yeni dünyanın okul tasarımı diyerek bu yola çıktık. Ege Üniversitesini de yanımıza aldık. Türkiye projesi dememizdeki kavramalardan biri şudur. Türkiye’de eğitim anlamında iyi kurumlarımız elbette var. Ancak çocuklarımızın Kocaeli’nin sporuna, sanatına, politikasına yön vermelerini istiyorsak bunun yolu kaliteli eğitimden geçiyor. Bir tarafımızda Ege Üniversitesi,  bir tarafta da sektörün lideri olan BİLFEN şirketler grubu var” diye konuştu. Egebil ailesinin yanındayız Bilfen Yayıncılık Genel Müdürü Burcu Yağcı, Egebil Okulları’nın yanında olduklarını belirterek,“Dünyanın 34. Öğrenme stilleri olan bir grubuz. Bugün Ege okullarında okuyan öğrencilere sadece bilgiyi vermez uygulatır kavratırız. Her öğrenciye aynı hizmeti ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bilfen olarak, Egebil ailesinin yanındayız” şeklinde konuştu

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑