radyo
radyo

SPOR

Er meydanları genç güreşçiler ile tanışıyor

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Çorum ilinin Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel Yağlı Güreş Müsabakaları’ndan derece ile döndü. Teşvik 1 boyda Bedirhan Efe Koçyiğit birinci olurken, küçük orta büy...

2 Ekim 2022 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 419 kez okunmuştur

Er meydanları genç güreşçiler ile tanışıyor
Er meydanları genç güreşçiler ile tanışıyor

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Çorum ilinin Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel Yağlı Güreş Müsabakaları’ndan derece ile döndü. Teşvik 1 boyda Bedirhan Efe Koçyiğit birinci olurken, küçük orta büyük boyda Vural Aslan ikinci oldu.

ÇANKIRI (İGFA) - Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Çorum ilinin Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel Yağlı Güreş Müsabakaları’ndan derece ile döndü. 14 kategoride yapılan güreşlere sporcuların ilgisi de yoğun oldu. Güreş severlerin yakından takip ettiği müsabakalarda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in genç güreşçileri de derece eldi etti. Kendi kategorilerinde birinci olan Bedirhan Efe Koçyiğit ile ikinci olan Vural Aslan, Çankırı’nın adını Çorum er meydanında duyurdu. Antrenör Seyfettin Karadeniz, elde edilen başarıların ata sporuna verilen değerin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak er meydanlarını Çankırı’nın genç yetenekleri ile tanıştırmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑