radyo
radyo

SİYASET

ERYARSOY; İzmit'te 6 Sandıkta Ciddi Hatalar Var

31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İzmit’te seçimi kaybetmedik. Büyükşehir ve meclis üyelerinde öndeyiz. Maalesef İzmit’te olumsuz bir sonuçla karşılaştık. 6 sandıkta ciddi hatalar var. İzmit’te sandıklara saat

19.04.2024 - 20:38:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.884 kez okunmuştur

ERYARSOY; İzmitte 6 Sandıkta Ciddi Hatalar Var
ERYARSOY; İzmit'te 6 Sandıkta Ciddi Hatalar Var

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında yapılan basın toplantısına yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 11 ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları da katıldı. Bilindiği üzere Büyükşehir ve 11 ilçe belediyesini kazanan AKP, 15 yıl aradan sonra İzmit’i CHP’ye karşı kaybetmişti.

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAKLAR

Açıklamada konuşan Eryarsoy, “Milletimiz bir karar vermiştir ve 17 yıldır olduğu gibi tercihini kavgadan değil, hizmetten yana yapmıştır. Her zaman söylediğimiz gibi milletin iradesinin üstünde bir güç tanımadık. Kocaeli halkına çok teşekkür ediyorum. Seçimi kazanan belediye başkanlarıma başarılar diliyorum. Önümüzdeki 5 yılda belediye başkanlarımız uyum içinde ilçelerimizde güzel hizmetlere imza atacaklar” dedi.

belediye-baskanlari-da-toplantiya-katildi-2-1554196225.jpg?

İZMİT’E İTİRAZ EDECEĞİZ

AK Parti büyük ve güçlü bir parti. Milletimizin dediği başımızın tacıdır. Ülkemiz ve çocuklarımız için daha fazla çalışmaktan başka lüksümüz yok. Bazı kayıplarda da halkımızda değil, kendimize bakacağız ve telafi için çözüm yolları üreteceğiz. Arzu ettiğimiz neticeleri alamadığımız yerlerde milletimize fazla kendimizi anlatamamış ve gönüllere yeterince girememişizdir. Bütün ilçelerimizde sandık sonuçları tek tek incelenmektedir. İzmit’te itirazlarımız olacak” dedi.

KOCAELİ BAŞARILI GEÇMİŞTİR

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “31 Mart seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.  Uzun bir kampanya dönemini geride bıraktık. Kocaeli sonuçları yine Türkiye genelinde oldukça başarılı geçmiştir. Milletimizin bize gösterdiği teveccühü yerde bırakmayacak şekilde çalışacağız. AK Parti’nin belediyecilik konusunda rakibi olmadığını göstereceğiz.

birlikte-1554196230.jpg?

PARTİ ROZETLERİNİ ÇIKARTTIK

Bizim için hizmet belediyeciliği başlamıştır diyen Büyükakın, “Önümüzdeki süreçte mahalli müşreterek ihtiyaçları karşılamak amacıyla çalışacağız. Adaletten ayrılmadan kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Parti rozetleri bugünden itibaren yakamızdan çıktı. Her bir bireye eşit hizmet edeceğiz. Kocaeli’yi Türkiye’de yaşanması gereken ilk 3 şehir arasına getireceğiz. Sonuçlar bir kez daha şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İZMİT’TE SEÇİMİ KAYBETMEDİK

İzmit’i kaybetmeleri ile ilgili sorulan soruya cevap veren Eryarsoy, “İzmit’te seçimi kaybetmedik. Büyükşehir ve meclis üyelerinde öndeyiz. Maalesef İzmit’te olumsuz bir sonuçla karşılaştık. Milletimizin kararıdır.İzmit’te 6 sandıkta ciddi hatalar var. İzmit’te saat 15.00’e kadar itiraz edeceğiz” dedi.

yeni-belediye-baskanlari-ile-birlikte-2-1554196239.jpg?

TEŞKİLATTA YENİLENME İSTENİRSE GEREĞİNİ YAPARIZ

Seçimin kaybedilen ve başarısız bölgelerinde teşkilatlarda yenilenme olacak mı sorusuna cevap veren Eryarsoy, “Kocaeli teşkilatları Türkiye çapında en başarılı teşkilattır. En batıda en yüksek oyu Kocaeli teşkilatlar almıştır. Kocaeli başarısızdır diye bir sonuç ortada yok. Gönül ister ki İzmit’te de kazanalım. Genel merkezden bize yenilenme talebi için bir açıklama gelmedi. Gelirse de gereğini yaparız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İZMİT’TE UYUM SORUNU OLMAZ

Büyükşehir Belediyesi ve CHP’nin kazandığı İzmit belediyesi arasında uyum sorunu yaşanır mı sorusuna cevap veren Büyükakın,  “Bunu onlara sorun. Uyum sorunu olmaz. İlçe belediyesinin kendini değerlendirmesi lazım. Biz uyum içerisinde olan herkesle uyum içerisinde çalışırız” diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑