radyo
radyo

EKONOMİ

ESNAFI DOLANDIRAN ORKA GROSSMARKET'İN SAHİPLERİ SIRRA KADEM BASTI

Şu mübarek Ramazan gününde ah alanları Allah affetmez. Kalbi bozuk olan kişi zaten bu dünyada da kahrolmaya mahkumdur.

21 Nisan 2022 Saat: 21:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.650 kez okunmuştur

ESNAFI DOLANDIRAN ORKA GROSSMARKETİN SAHİPLERİ SIRRA KADEM BASTI
ESNAFI DOLANDIRAN ORKA GROSSMARKET'İN SAHİPLERİ SIRRA KADEM BASTI

ORKA GROSSMARKET SAHİPLERİ ORTADAN KAYBOLDU

Şenol ve Şenay YLÇINDAĞ kardeşler 11 tane market açtılar. Zincir marketler açtık diye ne kadar toptancı varsa, ne kadar küçük esnaf varsa hepsine çekleri doğradılar mal alıp, iş yaptırdılar. Sonra ne mi oldu? Bir gecede bütün marketleri kapatıp ortadan kayboldular. 0.535'li bir kontörlü hat alıp, arayanlara bu hattan cevap verdiler. Cevap verdiler dediysek konuşmadılar sadece Whatsapp'tan cevap verdiler. Dediler ki bizi idare edin size ödeyeceğiz borcumuzu. Biraz daha arayan oldumu, lüks araçlarıma haciz kondu araçlarımı devlet satacak, sıraya girin sizin de paranız ödensin.

KIRKBİR Gazetesi olarak Kocaeli esnafının sesi olmaya devam ediyoruz. Biz ORKA GROSSMARKET'in batıp ortadan kaybolduğu haberini yaptığımız an itibariyle telefonlarımız hiç susmadı.

O kadar çok kişinin canını yakmışlar ki...

Bakın gazete haberlerine gelen bazı yorumlar;

 

Mazlumlardan Biri - İlahi adalet mazlumun ahı devirir.padişahı ne merhameti be millet yilbasinda bayrama maaşsız nasıl gireceğini düşünürken kendileri marketinden kilo kilo etleri alıp mangal alem sefa yapardı..o kadar yemeye içmeye iyi bile dayandı.

 

Sonunda - Bu market işten çıkmaya zorlayıp paramızı vermiyordu indirimdeki ürünler olmasına rağmen depoya kaldırılıp bitti diye halk kandırılıyordu layığı olmuş çok hak yediler.

 

İzmitimmm - Milletin hakkını yiyerek Allah tan buldular benim kızım çalıştı insanı beş kuruşa hasret bırakıyorlar maaş ödemiyorlar onun yerine market alışverişi yaptırıyorlar parayı kurtarmak için alışveriş yaptık hala bir senedir bitmedi kendileri de perişan oldu sonunda.

 

Eski Çalışan!! - Orka gross krizden falan kapanmadı buna Bi açıklık getirelim!! Çalışanın hakkını vermeyip maaşını ödemeyip orada çalışan insanların aile düzenini bozup insanları zorda bırakmıştır insanlar para alamayıp faturalarını ödeyemiyordu karın tokluğuna işe gelip gidiyordu avans çek alışveriş yap para vermemek için buna zorluyordu. Genel merkezler, porsheler, mercedesler, bmwler, genel müdürler, mağazalar arası müdürler, alemler VS, VS yani kısacası.

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. bu haberi biraz kurcalarsanız olayın ne kadar vahim olduğunu görürsünüz.

 

Çiçekçi - Krizden mi yoksa milletin malının parasıyla değişik yaşamasından mı ?

 

Kader Kısmet - Gross değil orka gross market; geride sayısız alacaklı bıraktı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑