radyo
radyo

EKONOMİ

FATURA PARALARINI TOPLADI, FATURALARI ÖDEMEDEN ORTADAN KAYBOLDU

Derince Merkez Camii altında bulunan Akçaoğlu İletişim isimli fatura ödeme noktasının sahibi, kendisine ödenen faturaları ödemeden iş yerini boşaltarak kaçtı.

18 Temmuz 2017 Saat: 21:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.463 kez okunmuştur

FATURA PARALARINI TOPLADI, FATURALARI ÖDEMEDEN ORTADAN KAYBOLDU
FATURA PARALARINI TOPLADI, FATURALARI ÖDEMEDEN ORTADAN KAYBOLDU

Derince Merkez Camiinin altında bulunan bir fatura ödeme noktasının yaklaşık 2 haftadır iş yerini açmaması ve birçok vatandaşın faturasının yatırılmaması sonucu vatandaşlar fatura ödeme noktasına akın etti. Faturalarının ödenmemesi üzerine kendilerine gelen bildirim mesajları ve telefonlar nedeniyle iş yerine gelen vatandaşlar dükkanın boşaltılmış olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı. Ödedikleri faturaların ilgili kuruma aktarılmaması nedeniyle yüzlerce vatandaşın mağdur olduğu öğrenilirken iş yeri sahibinin ise aniden ortalardan kaybolması tepkilere neden oldu.

 

Yüzlerce kişi mağdur oldu

Akçaoğlu İletişim isimli iş yerinin sahibi T.N.A.'nın bağlı bulunduğu iş hanına da yaklaşık 3 aydır kira ödemediği öğrenildi. İş yerine fatura yatıran ancak faturaları ilgili kuruma iletilmeyen mağdur vatandaşlardan Engin Arslan, iş yerine 26 TL’lik su faturası yatırdığını ancak faturasının İSU’ya iletilmemesi nedeniyle mağdur olduğunu söyledi. Arslan, kendisi gibi yüzlerce kişinin faturalarının yatırılmaması nedeniyle mağdur olduğunu ve birçok vatandaşın ise haklarını aramak üzere savcılığa giderek şikayette bulunduğunu söyledi. Boşaltılan iş yeri ise yönetim tarafından yeniden bir başka firmaya kiraya verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑