Hem erkek, hem kız çocuklarımızı, başta insana saygı, sonra tüm canlılara ve doğaya saygı konusunda en önemlisi de ahlaklı olmak hususunda eğitmeliyiz. Kendi kurtuluşumuz, ülkemizin ve dünyanın kurtuluşu bunlara bağlı.
Bazen ağzını doldura doldura küfür etmek ister insan. Sinirlendiğimde ağzım çok bozuktur. Karşımdakini fena rencide ederim. Ettiğim küfürleri ve hakaretleri iliklerine kadar hissettiririm.
Türk halkının en büyük özelliği ne derseniz, ELEŞTİRMEK derim. Herkes eleştiriyor. Ama ne araştırıyor, ne de okuyor. Sosyal Medya'dan gördükleriyle dümdüz eleştiriyor.
Hükümetin vatandaşların maddi yaşamları için acilen birşeyler yapması gerekiyor. Bu, Elektrik, Doğalgaz ve Su faturaları olur ya da ailelere aylık düzenli bir ödeme şeklinde olabilir.
Hakan Elyıldırım'ın, Siyaset, keşke Virüs günlerinde kavgayı bir kenara bıraksaydı ve Ekrem İmamoğlu'nun asla bir Sefa Sirmen profiline erişemeyeceğine dair makalesi.
Hain Fetö Darbe Girişimi döneminde,Eşini ve çocuklarını Türk Vatandaşlığından çıkarıp ABD vatandaşı yapan,hatta çocuklarının isimlerini bile değiştirip yabancı isim koyan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu, Koronavirüs konusunda birşey yapmıyor.
Kim Güngör Arslan? Kocaeli’nin başına bela olmuş, şantaj ve yalan haberlerle başta iş adamları ve siyasileri canından bezdirmiş karakteri zayıf cahil bir adam.