radyo
radyo

EKONOMİ

HASTANEDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Kandıra Yarı Açık Cezaevinde yatarken ranzadan düşerek kalça kemiğini kıran ve Kocaeli Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde tedavi gören kadın mahkum, taburcu edileceğini anlayınca intihar teşebbüsünde bulundu.

12 Haziran 2017 Saat: 11:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.507 kez okunmuştur

HASTANEDE İNTİHAR GİRİŞİMİ
HASTANEDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Kandıra Yarı Açık Cezaevinde yatmakta olan G.K. isimli kadın mahkum, bir süre önce cezaevinde ranzadan düşerek kalça kemiğini kırdı.

Kocaeli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisinde tedavisi devam eden G.K. için doktoru iyileştiğini belirterek taburcu olacağını söyledi.

Cezaevine geri gitmek istemediğini söyleyen G.K. hastaneden taburcu olmayacağını belirterek yattığı odanın camına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

İkinci kattaki servisin camına çıkan G.K.’yi görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri şişme minder açarak güvenlik önlemi alırken polis ekipleri de G.K.’yi ikna etmeye çalıştı.

Bir süre sonra polis ekipleri tarafından ikna edilen G.K. aşağıya indirildi. G.K.’nin aynı hastanede bir süre daha tedavisinin devam edeceği öğrenildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑