radyo
radyo

EKONOMİ

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ DİŞ HASTANESİ GELİYOR

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ile Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hakan Bitlis'i ziyaret eden Başkan Aygün, Kocaeli’nin en modern ağız ve diş hastanesinin Derince’ye yapılacağını söyledi.

19 Temmuz 2019 Saat: 11:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.890 kez okunmuştur

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ DİŞ HASTANESİ GELİYOR
İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ DİŞ HASTANESİ GELİYOR

İl ve ilçe genelinde çeşitli ziyaretlere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Meclis Üyesi İmdat Gülcan ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ile Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hakan Bitlis’in konuğu oldu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ile bir araya gelen Başkan Aygün, hem hastanedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı hem de Derince’ye kazandıracağı projelerle ilgili istişarede bulundu.

Başhekimler Şaşkın ve Bitlis’e Ziyaret

Başkan Aygün, Başhekim Şaşkın’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hakan Bitlis’e konuk oldu. Başkan Aygün, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada yıkılan askeri hastane alanının bir bölümünde yapılacak çalışma ile Kocaeli’nin en modern Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi’nin bu bölgeye inşa edileceğini söyledi. Başhekimler Hüseyin Şaşkın ve Hakan Bitlis de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑