radyo
radyo

EKONOMİ

İzmit Belediyesi’nden Rotary iş birliği

Sosyal projeleri ile kente dokunmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit Rotary Kulübü ile iş birliği noktasında projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduKOCAELİ (İGFA) - Sosyal belediyecilik örnekleri sergilemeye devam eden İzmit Beledi...

10 Ekim 2022 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 423 kez okunmuştur

İzmit Belediyesi’nden Rotary iş birliği
İzmit Belediyesi’nden Rotary iş birliği

Sosyal projeleri ile kente dokunmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit Rotary Kulübü ile iş birliği noktasında projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu

KOCAELİ (İGFA) - Sosyal belediyecilik örnekleri sergilemeye devam eden İzmit Belediyesi, ilgili kurumlar ile iş birliklerine devam ediyor. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, kaynakların işlevsel şekilde kullanması, toplumsal dayanışmayı güçlendirme ve yereldeki iş birliklerini arttırmak amacıyla İzmit Rotary Kulübü ev sahipliğinde bir sunum gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci’nin sunumu ve İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur’un katılımıyla Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü projeleri İzmit Rotary Kulübü üyeleriyle paylaşıldı. Projeleri beğenen İzmit Rotary Kulübü, güçlü destek ağları ve iş birlikleri oluşturarak İzmit’e faydalı işler yapmak konusunda İzmit Belediyesi’yle iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

‘Dayanışma ile güçlü İzmit’ sloganı ile çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, İzmit Rotary Kulübü üyelerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletip ev sahipliği için teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑