radyo
radyo

EKONOMİ

İZMİT SANAYİ SİTESİNİN 18 YILLIK YÖNETİMİNE KARŞI GENÇ ADAY KEMAL ÇİÇEK

İzmit Sanayi Sitesinin 18 Yıllık yönetimine karşı genç ve dinamik bir ekip aday oluyor.

13 Şubat 2019 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.991 kez okunmuştur

İZMİT SANAYİ SİTESİNİN 18 YILLIK YÖNETİMİNE KARŞI GENÇ ADAY KEMAL ÇİÇEK
İZMİT SANAYİ SİTESİNİN 18 YILLIK YÖNETİMİNE KARŞI GENÇ ADAY KEMAL ÇİÇEK

18 Yıldır Muzaffer Gürfidan yönetiminde devam eden İzmit Sanayi Sitesi Yönetiminden, memnuniyetsizlikler ve artık hizmet edilmiyor olması muhalif sesler yükselmesine sebep oldu. 

20 Yıldır İzmit Sanayi Sitesinde esnaflık yapan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Kemal Çiçek, yepyeni bir yönetimle ve heyecanla, sanayi sitesine hizmet ederek sıkıntıları çözmek istediğini bu yüzden birilerinin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti. Kemal Çiçek, İzmit Sanayi Sitesi esnafına seslenerek şunları söyledi;

"İzmit sanayi sitesinde 20 yıla yakın bir süredir demal  otogaz  firmasının sahibi olarak. esnaflık yapmaktayım.

Gerek şahsım gerek yakın çevremde esnaf arkadaşlarla birlikte sanayi Sitemizi  daha iyi ve modern şartlara kavuşturmak için bir gönül birlikteliği yapmış bulunmaktayız.

Amacımız birilerini yıpratmak veya mahcup etmek asla değil. Fakat mevcut kaynakları daha verimli kullanarak daha üst düzey hizmetler sunulacağını yıllar içinde gözlemledik bu vesile ile İzmit sanayi sitesi yönetimine iyi dinamik ve güçlü bir ekiple talip olduk.

Amacımız, sanayi sitemize daha kaliteli şeffaf bir yönetim anlayışı getirmektir.

Çok uzun yıllar görevde kalıp kendimizi memnun etmek değil kısa zamanda iyi işler başarmaktır.

Bu yola çıkarken hiçbir zaman seçilip seçilmeme korkusunda olmadık rabbimin taktiri ile bu yola çıktık. Bu yolda sizin güveninize layık olmak için her şeyi yapacağız, hata da yapacağız ama öğreneceğiz. Güveninizi hiçbir zaman suistimal etmeyeceğiz. Biz hayal vadetmiyoruz hayallerimizi gerçekleştirmek için gerekli koşulları oluşturabileceğimizi vaad ediyoruz. Saygılarımla Kemal Çiçek"
  

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
sadi akçelik 25.02.2022 15:27
sn, çiçek şimdiye kadar hep karalama ve iftirayla sonuç almaya çalıştın ,yukarıdaki açıklamanda en azından bu yolla sonuç alamayacağını anladığını görüyorum.yanlız şunu unutmaki burasını yönetirken hata yapma lüksümüz yok hata ile kayıplar üyelerin olur kendimizin değil ,reklamın kötüsü olmaz diyormuşsun sen reklama devam et biz iş yapmaya devam edicez kolay gelsin.
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑