radyo
radyo

EĞİTİM

İzmit'teki okulda günlerdir soğukta ders yapıyorlar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri sıcak odalarında otururken öğrenciler sınıflarda donuyor.

21 Aralık 2016 Saat: 21:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.106 kez okunmuştur

İzmit'teki okulda günlerdir soğukta ders yapıyorlar
İzmit'teki okulda günlerdir soğukta ders yapıyorlar

İzmit merkezine 5 dakika mesafede olan İnkilap Ortaokulunda okuyan öğrenciler sınıfa montlarla geliyorlar. Bu karda, kıyamette yetkililer sıcacık odalarında otururken, İnkilap Ortaokulu öğrencileri bu soğuk havalarda ders almaya çalışıyorlar. Öğrenciler ders boyunca kafalarından şapkalarını, üzerlerinden montlarını çıkarmıyorlar. Eğitim başladığı günden bu yana 2 sınıfın doğalgazı çalışmıyor. Sene başından bu zamana okul yönetiminin de kayıtsız kaldığı bu sorunu çözecek bir yetkili aranıyor. 

ÇOCUKLARA GÜNAH DEĞİL Mİ?

Veliler, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü göreve davet ederek, Kocaeli Valiliği sorumsuz davranan yetkililer hakkında yasal işlem yapılmasını istiyorlar. Çocuklarının okul başladığından beri soğuk havada ders çalıştığını ifade eden veliler,''Devlet okulu olduğu için mi böyle, çocuklarımız sürekli hasta oluyor. Bu karda kışta yazık günah değil mi çocuklarımıza' diye feryat ettiler.

haber-ici(73).jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑