radyo
radyo

EKONOMİ

KALYONCU; KARBAFED KOCAELİ'DE 1 NUMARA

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu (KARBAFED) tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Programda konuşan KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, “KARBAFED Kocaeli’deki 1 numara olmuş durumda. Kocaeli’deki Artvin mozaiğini önemsiyorum” dedi.

3 Mayıs 2019 Saat: 12:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.333 kez okunmuştur

KALYONCU; KARBAFED KOCAELİDE 1 NUMARA
KALYONCU; KARBAFED KOCAELİ'DE 1 NUMARA

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu (KARBAFED) tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Otel Asya’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu,  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, ilimizde yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileri, KARBAFED’i oluşturan derneklerin başkanları  ve davetliler katıldı.

8 DERNEK BİR ARADA

Kocaeli Artvinliler Derneği'nin en önemli hedeflerinden olan Federasyon, kısa adıyla KARBAFED; istişareler doğrultusunda; 15 Mart 2019 da 8 dernek ile birlikte genel kurulu yapılarak resmi olarak kuruldu.  Hem kurucu hem de seçilmiş başkanlarla Karamürsel Artvinliler Derneği , Gölcük İznik Batum Havalisi Derneği, Başiskele Artvinliler Derneği, Kocaeli Yusufeliler Derneği, İzmit Artvinliler Derneği, Kocaeli Artvinliler Derneği, Kandıra Beylerbeyi Derneği ve Körfez Artvinliler Derneği olmak üzere 8 dernek bugün KARBAFED - Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu'nu oluşturuldu.

“KOCAELİ’DE 1 NUMARAYIZ”

Programda konuşan KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, “Bu çok önemli bir toplantı. KARBAFED Kocaeli’deki 1 numara olmuş durumda. Tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlerde Kocaeli’ye sinerji katan faaliyetlerimiz oldu. Kocaeli’deki Artvin mozaiğini ben önemsiyorum” dedi.

SOSYAL TESİS PROJESİ YAPILACAK

Kalyoncu sözlerini, “Bir sosyal tesis projemiz var. 14 dönümlük bir alana tesis yapacağız. Bu sadece Artvinlilere değil, tüm Kocaelililere hitap edecek bir proje. Artvinli’nin olduğu her yerde başarının olduğunu görüyorum. Çok önemli kurum başkanları olan Artvinliler var. Hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Kocaeli’de toplam 15 Artvinliler derneklerimiz var” ifadeleriyle sonlandırdı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑