radyo
radyo

EKONOMİ

KANDIRA OTOYOLU SONUNDA BİTTİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, inşası biten ışıklar bağlantı yolunda ilk araç sürüşünü gerçekleştirerek açılışı yaptı.

2 Mayıs 2017 Saat: 10:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.346 kez okunmuştur

KANDIRA OTOYOLU SONUNDA BİTTİ
KANDIRA OTOYOLU SONUNDA BİTTİ

Trafik kazalarının önlenmesi, trafiğin rahatlatılması yönünde büyük bir hizmet olan otoyol bağlantı yolu ayrımı Kandıra Şehir Geçişi projesini hemşehrilerinin hizmetine sunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, incelemelerini tamamladığı yolda ilk sürüş deneyimini de  gerçekleştirdi. Bir yıldır süren çalışmaların neticesini aldıklarını anlatan Başkan Ünal Köken, yaz döneminde yaşanan trafik çilesini azaltarak sahil bölgelerinden olan Kerpe, Kefken, Cebeci’ye ulaşımı sağlayacak olan Kandıra Kefken geçiş yolunun Kandıra’ya hayırlı olmasını diledi.

 

“KANDIRA’NIN PRESTİJİNİ ARTTIRACAK”

Turizm bölgesi olma özelliğine sahip olan Kandıra’mız da özellikle Kerpe ve Kefken’e önem kazandıracak olan Kandıra Işıklar Bölgesi’ndeki otoyol Bağlantı Yolu Ayrımı Kandıra Şehir Geçişi ProjesiKandıra’nın prestijini arttıracağını vurgulayan Başkan Ünal Köken, “Yol medeniyettir, Türkiye olarak geçmişten günümüze gösterdiğimiz ilerleme ve yükselişle hizmetlerimiz katlanarak sürecek. 16 Nisan’dan sonra başlayan yeni dönemde projelerin hızla sonuçlanacağı, prosedürlerin daha az olacağı, millet odaklı çalışmaların olacağı bir döneme geçileceğini” belirtti.

 

“UZUN YILLAR HİZMET EDECEK”

Otoyol bağlantı yolundaki ilk geçişi yaptıktan sonra yolun konforlu bir sürüşe uygun olduğunu ifade eden Başkan Ünal Köken, yola güvenip trafik kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğini, makul hızlarda ve kurallara uygun şekilde yolun kullanılması gerektiğini belirterek yolun uzun yıllar vatandaşlarımızın  hizmetinde olmasını temenni ettiğini dile getirdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑