radyo
radyo

EKONOMİ

KAVGALI OLDUĞU KİŞİYE 6 EL ATEŞ ETTİ

Kartepe'de bir şahıs, aralarında husumet olan eski eşinin yakınını pompalı tüfekle 5-6 el ateş ederek ağır yaraladı.

16 Ağustos 2017 Saat: 09:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.575 kez okunmuştur

KAVGALI OLDUĞU KİŞİYE 6 EL ATEŞ ETTİ
KAVGALI OLDUĞU KİŞİYE 6 EL ATEŞ ETTİ

Olay, Kartepe Köseköy Sakıp Sabancı Mahallesi Turgut Çiçek Caddesi üzerinde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre Murat G., çalıştığı pizza firmasına ait kurye motosikletiyle kendisiyle husumet yaşadığı eski eşinin yakını olan Mahsun Y. ile konuşmak için iş yerine gitti. Daha önce kendisinin de çalıştığı oto yıkamada Mahsun Y. ile bir süre konuşan Murat G. anlaşamayınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine motosikletin pizza taşıma sepetine sakladığı pompalı tüfeği alan Murat G., Mahsun Y.'ye 5-6 el ateş etti. Yaralanan Mahsun Y.'yi düştüğü yerde bir süre daha darp eden Murat G., geldiği motosikletle olay yerinden kaçtı.

 

AMBULANS SEVK EDİLDİ

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mahsun Y., ambulansla Başiskele'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Mahsun Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

KAÇTI

Olay sonrasında motosikletle kaçan Murat G. ise polis ekiplerinin takibi sonucunda Başiskele D-130 karayolu üzerinde yakalandı. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Murat G., Başsikele İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Murat G. ardından İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Murat G.'nin emniyetten sevk edilmesi sırasında ise ellerindeki kan izleri görüntülere yansıdı. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑